Kermis in het magazijn

Kermis in het magazijn

Deceuninck uit Hooglede-Gits, deBelgische multinational die pvc systemen voor ramen, deuren, terrassen en interieur ontwerpt en ontwikkelt, wilde het nieuwe jaar vieren in hun vertrouwde kader. Dus toverde Dazzle Events het magazijn, dat ondertussen in volle productie was, om tot een gezellige evenementenlocatie, volledig aangekleed in kermisthema.


Het concept 'afterwork' kreeg voor de werknemers van Deceuninck een nieuwe definitie door dit vrijdagse nieuwjaarsfeestje na het werk. Alle 180 medewerkers zakten na 17 uur af naar het magazijn van zo'n 500 m² en werden er verwelkomd tussen de rekken met aluminium en pvc profielen. Dazzle Events voorzag feestelijke en kleurrijke lampen, een geluidsinstallatie en toiletten. Een popcornkraam, foodtruck en een dj maakten het evenement helemaal af.

 

Kermis op het werk

Als de kat van huis is, dansen de muizen, maar deze keer feestte de CEO uitbundig mee. Nadat hij de gasten welkom heette, kon iedereen aan een aantal leuke kermisspelletjes deelnemen en het tegen elkaar opnemen. Zo lieten de arbeiders hun spierballen rollen met het spel 'Kop van Jut'. Ondertussen zorgde een foodtruck voor lekkere hapjes en drankjes, terwijl een dj het beste van zichzelf gaf. "Dazzle Events ging zeer flexibel om met onze lastminutewijzigingen en handelde zeer hands-on. De feedback van de collega’s was zeer positief. Voor herhaling vatbaar!", blikt Ellen Molly, Marketing & Event Coördinator bij Deceuninck, tevreden terug.

 


Jij denkt het, Dazzle Events maakt het waar

Dazzle Events is de partner in crime voor bedrijven die graag een gezellig (kermis)feest met familiaal karakter willen organiseren op hun bedrijfssite. We luisteren naar wat jullie wensen zijn en doen ons uiterste best die te vervullen. 

Bij Deceuninck wijzigde de locatie amper twee weken voor het evenement. Dat betekende snel nog nieuwe grondplannen tekenen en nieuwe afspraken maken met de leveranciers en de klant. Een feest in het midden van een fabriek in volle productie organiseren, was ook een uitdaging, maar zeker niet onoverkomelijk. 


Dazzle Events kreeg het voor elkaar en creëerde samen met het bedrijf een onvergetelijk feest voor de werknemers. Uitdagende spelletjes, een mooi aangekleed magazijn, een goeie dj en lekker eten en drinken, meer moet dat niet zijn.

www.dazzle-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures