To The Point Events blijft in mogelijkheden denken

To The Point Events blijft in mogelijkheden denken

Blijven geloven in de toekomst en denken in mogelijkheden dat is waar ze bij To The Point Events voor gaan.


Zaakvoerder Bart Koninckx illustreert aan de hand van 3 concrete voorbeelden:1/ Het transformeren van ruimtes in ziekenhuizen, cafetaria & medewerkersruimtes

"Klant van het eerste uur, Jessa ziekenhuis, vroeg om een aantal ruimtes te transformeren. Op minder dan 3 dagen klaarde ons team, samen met onze trouwe partners, de klus. Op de 3 campussen kunnen familieleden van palliatieve en overleden covid-19 patiënten in een familieruimte terecht voor een rustige babbel met elkaar of met de psychologen. Voor de artsen en medewerkers is op iedere campus een aangename loungeruimte ingericht om even uit te blazen: onderstaande foto vertelt het verhaal. Ons TTPE team was blij om de echte helden van deze crisis hiermee te kunnen helpen."


jessa2.jpg2/ Laat jouw personeel weten dat je aan hen denkt

To The Point Events gaat samen met jou op zoek hoe je connecteert met jouw medewerkers in tijden van corona. Steek hen een hart onder de riem of bedank hen voor het harde werk. "Op ons portaal ToffeTeambuildings.be vind je alvast een selectie van toffe geschenken. Zoals steeds is het principe: 'jij vraagt, wij draaien'. Je kan geen zottere wens bedenken of team TTPE kan ze realiseren en onthoud: "it's in the little things". We denken graag met je mee over een creatief samengesteld pakket met gepersonaliseerde gifts, grappige opdrachten en unieke tips. Verder verzorgen we ook de volledige logistiek. Voor ons eigen team stelden we, net voor het paasweekend, een doos op maat (zie foto hieronder) voor de tribes@home samen."


IMG_6500-preview.JPG3/ Probeer de 'Tribe Happiness Challenge'

Als de afgelopen weken in lockdown ons iets leren, is het wel dat we nood hebben aan sociale interactie. In afwachting dat we ook echt terug uit ons kot mogen, heeft To The Point Events een groep gelanceerd op Facebook: "Tribe Happiness Challenge" (iedereen welkom!). "Hier ligt de focus op (werk)geluk en connecteren. Onze Chief Happiness Officer & onze Chief Toffe Teambuildings hebben samen een selectie gemaakt van kleine challenges, opdrachten, verhalen, interessante links, tips & tricks, grappige filmpjes en andere fijne content om mensen te inspireren en te verbinden. Je kan de challenges alleen of met één van je tribes (collega’s, vrienden, gezin,…) doen. Ondertussen kijken we enorm uit naar een volgende co-creatie, want het mooiste maak je samen. Stay safe!"

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties