Hoe mensen inspireren op jouw event

Hoe mensen inspireren op jouw event

Wil jij de eventbeleving op jouw evenement boosten? Inspireer dan je gasten! Het klinkt misschien vreemd, vooral omdat een goed evenement draait rond feilloze logistiek, boeiende sprekers, memorabele merkbelevingen en waardevolle netwerk dynamieken. Waarom moet je je dan focussen op het inspireren van je gasten? Dat is een goede vraag.


Inspirerende events leiden tot veranderingen in gedrag en hoe mensen zich voelen. Het engagement bloeit en je deelnemers voelen zich gemotiveerd om uit hun comfortzone te komen. Bovendien stimuleert inspiratie de positieve energie. Volgens het onderzoeksrapport 'The Scientific Study of Inspiration in the Creative Process: uitdagingen en opportuniteiten' in het magazine Frontiers in Human Neuroscience, vergemakkelijkt inspiratie zelfs het begrip van de boodschap die je wil overbrengen.


Je bent dus maar beter niet sceptisch tegenover inspiratie als emotie. Laat je evenement er in baden! Dat resulteert in gelukkigere deelnemers die positieve herinneringen overhouden. En het is niet zo moeilijk als het wel lijkt. Kleine aanpassingen kunnen al een wereld van verschil maken. Hier zijn enkele tips:Tip 1: Geef je event een algemene missie

Kunnen evenementen missies hebben? ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties