Groot scherm, licht en geluid op jouw sportevenementen

Groot scherm, licht en geluid op jouw sportevenementen

Je hebt een zomerbar of organiseert een evenement en je wil je publiek een gezellige en sportieve ambiance aanbieden tijdens de talrijke sportevenementen en -wedstrijden die deze zomer plaatsvinden? Plaats dan een groot LED beeldscherm.


Voor echte sportliefhebbers is de zomer van 2020 een ware droom: het niet te missen EK-voetbal, Wimbledon, de Tour de France, de Olympische Spelen in Tokio en zoveel meer. Om die evenementen en wedstrijden voor de publieke belangstelling zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zijn grote schermen aangewezen. Lux Rental bouwt een truss constructie waarin ze LED schermen monteren. Voor elke opstelling heeft het verhuurbedrijf de juiste oplossing.


Je huurt een scherm voor een korte of langere periode, helemaal afhankelijk van de eventplanning in jouw zomerbar. Samen met Lux Rental zorg je er zo voor dat jouw bezoekers 'a once in a lifetime experience' beleven! 

 

Ook professioneel licht en geluid zijn onmisbaar tijdens de spannende sportwedstrijden op jouw locatie. Het maakt de ervaring voor je bezoekers helemaal af! Ook voor de volledige licht- en geluidsvoorziening ben je bij Lux Rental aan het juiste adres. 


Lux Rental uit Kruibeke biedt professionele licht, geluid, video, podium en truss verhuuroplossingen voor bedrijfs-, privé- en publieke evenementen. Je mag rekenen op een goede service - de medewerkers denken graag mee over de meest optimale invulling van je evenement - betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling. 

www.lux-rental.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures