iVENT verschoven naar najaar 2021

iVENT verschoven naar najaar 2021

De eerste editie van iVENT, het nieuwe inspiratie-event voor de eventbranche, zal niet komend voorjaar, maar in het najaar van 2021 plaatsvinden.


Organisator Box Events heeft dit in overleg met de partners en deelnemers besloten. "Het enthousiasme voor iVENT is op alle fronten onverminderd groot", aldus Jurgen Pietersen. "Het event dat wij zelf voor ogen hadden toen onze plannen presenteerden, vergt simpelweg meer voorbereidingstijd", licht hij de keuze toe. "We hebben de lat voor onszelf bewust heel hoog gelegd, en daaraan willen we geen enkele concessie doen."

 


Verbreding

iVENT wil een inspiratie-event voor de gehele eventbranche zijn. "Het aantal deelnemers zou het laten doorgaan van de eerste editie in april zonder meer gerechtvaardigd hebben, maar we streven een breder deelnemersveld en een betere afspiegeling van de branche na. Van uitstel komt dan ook zeker geen afstel. De komende tijd blijven we met volledige focus aan de eerste editie werken: we nemen de tijd om ons concept verder aan te scherpen, om de deelnamemogelijkheden nog laagdrempeliger te maken en vooral om de verbreding te vinden die we voor ogen hebben."

 


Kick-off nieuw concept

Komend najaar presenteert Box Events het nieuwe concept tijdens een kick-off, waar de gehele branche welkom is. De deelnemers die zich al hadden aangemeld, blijven sowieso aan boord. "Zij begrijpen onze keuze volledig", aldus Jurgen. "Geheel in de geest van het interactieve karakter van iVENT benaderen ze ons met waardevolle ideeën. Daarmee kunnen we van de eerste editie - meer nog dan we zelf voor mogelijk hielden - een beurs voor én van de gehele eventbranche maken."


 

Laagdrempelig en flexibel

Behalve voor de kick-off, nodigt Box Events iedereen die in de branche actief is dan ook expliciet uit contact op te nemen via ivent@boxevents.nl en eigen ideeën over deelname met de organisatie te delen. "Iedereen moet aan iVENT 2021 kunnen deelnemen op de manier die voor hem of haar het meeste oplevert. Zo laagdrempelig en flexibel willen en gáán we ook zijn!"

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Advertenties