Ruim 20.000 deelnemers tot de laatste minuut in spanning met The Box Company

Ruim 20.000 deelnemers tot de laatste minuut in spanning met The Box Company

In 2019 hebben ruim 20.000 personen deelgenomen aan één van de teambuildingsactiviteiten van The Box Company op eigen gekozen locaties. In de vorm van de Escape Room Experience en de Toolbox Experience wordt het gezelschap in groepen van 6 à 7 personen verdeeld om zo vervolgens binnen 60, 75 of 90 minuten met elkaar zoveel mogelijk puzzels, raadsels en creatieve opdrachten op te lossen.


Afgelopen jaar verzorgde The Box Company haar activiteiten op tal van locaties in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. "Naast het feit dat we op elke gewenste locatie werken, betekent dit dus ook dat wij onze activiteiten in zowel Nederlands, Engels, Frans én Duits kunnen aanbieden. Hiermee richten wij ons op een grote doelgroep en willen wij elk bedrijf kunnen helpen aan de perfecte activiteit waarbij teambuilding, fun, competitie en spanning centraal staan", vertelt Pieter Van Dijke.


boxcompany-kisten59.jpgEscape Room & Toolbox Experience 

Bij welke activiteiten komen deze belangrijke waarden terug als je met een groep van 50 tot wel 2.000 personen tegelijkertijd een tof spel speelt op iedere gewenste locatie? De Escape Room Experience en Toolbox Experience dus! Alle puzzels, raadsels en opdrachten worden ingevoerd in de speciaal ontwikkelde apps via de tablet. Alle resultaten kunnen achteraf geanalyseerd worden en middels hints en tips kunnen teams verder geholpen worden in het spel, zodat niemand afhaakt en iedereen door blijft spelen tot de laatste seconde. 

Een persoonlijke touch toevoegen? Dit kan zeker! Bij zowel de Escape Room Experience als de Toolbox Experience is het mogelijk om maatwerk toe te voegen. Wil jij vragen of attributen vanuit het bedrijf of een ander thema verwerkt hebben in het spel? Geen probleem! Van vragen tot attributen, van strategische visies tot kernwaarden. Alles kan naar wens ingevuld worden bij beide activiteiten. Zo voegt de activiteit écht iets toe aan uw event! Blijven vernieuwen door ervaring

"In het afgelopen jaar hebben wij veel grote groepen tot wel 1.000 personen mogen laten deelnemen aan één van onze activiteiten. Wij hebben intussen veel ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen en wij zien wat een activiteit tot een succesvolle teambuildingsactiviteit maakt. Door deze opgedane ervaring willen wij ook blijven vernieuwen en verbeteren in ons aanbod. Beide activiteiten zijn nog steeds erg populair, maar wij zijn alweer druk bezig om wederom een nieuwe teambuildingsactiviteit te lanceren waarbij we weer een stapje verder zullen gaan! Waarin? Dat gaan wij nog niet verklappen. In ieder geval blijft het teambuildingaspect de belangrijkste rol spelen. Hier ligt onze kracht en wij weten alle deelnemers altijd tot de laatste minuut in volle overtuiging te laten spelen."


Ben jij nog niet bekend met de activiteiten van The Box Company? Kijk dan snel op onderstaande website en vraag naar meer informatie over de mogelijkheden. 

 www.theboxcompany.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties