Er is er één jarig, hoera, hoera!

Er is er één jarig, hoera, hoera!

5 jaar? 20 jaar? Of zelfs 100 jaar? Voor elke bedrijfsverjaardag weet KonseptS een concept op maat te schrijven met een creatief en origineel programma.


Bijzondere jubilea deel je natuurlijk graag met je medewerkers en klanten. KonseptS organiseert jouw jubileum in stijl en laat jouw bedrijf schitteren. Tijdens het evenement voorzien we prikkeling en een echt wow-gevoel, een memorabel jubileum! Samen met jou zetten we het bedrijf in de professionele spotlight!


No-nonsense of eerder officieel? Klassiek met een leuke twist of compleet out-of-the-box? "Wij maken het jubileumfeest van je bedrijf niet alleen memorabel, maar garanderen ook dat het naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Samen bedenken we een passend eerbetoon aan een bijzondere mijlpaal en brengen een ode aan iedereen die hier dagelijks aan bijdraagt. Met één doel voor ogen: de ultieme beleving creëren voor deze speciale jubileumviering gericht op jouw doelgroep en doelstelling. Dan dromen we al over de volgende bedrijfsverjaardag. En, als het zover is, dan bel je ons toch gewoon opnieuw..."


Feest met toeters en bellen of klein maar fijn?! De creativiteit en strategisch denken van KonseptS staan scherp en ze ontvangen je graag met een glaasje bubbels. "Samen maken we er een spetterend event van! Ben je zelf een evenement aan het uitdenken of ken je iemand die zich hiermee bezighoudt? Just ring our bell!"

www.konsepts.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties