Heb je even voor een korte voorstelling van Congrescentrum De Montil?

Heb je even voor een korte voorstelling van Congrescentrum De Montil?

Congrescentrum De Montil is een vaste waarde in het Pajottenland. Dankzij de familiale aanpak is deze eventlocatie uitgegroeid tot een venue met een eventhall, een auditorium, 14 polyvalente vergaderzalen en een grote tuin met vijver.


Op culinair vlak is De Montil toonaangevend. Die goede reputatie is te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van hun evenement of feest immers aan de hand van de gastronomie.


Achter de schermen wordt er dan ook niets aan het toeval overgelaten. De chef van De Montil zorgt er samen met zijn team voor dat alles wat uit de keuken komt tot in de puntjes verzorgd is. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner. Bij grote events begeleidt de chef je graag in de keuze van het menu.


De Montil is eveneens in het bezit van het kwaliteitslabel 'smiley'. De smiley is een label dat aantoont dat de horeca-uitbater de wetgeving voor voedselveiligheid goed naleeft. Het label is niet verplicht, maar een vrijwillige keuze van de uitbater. Het toont aan dat de zaak een goed autocontrolesysteem heeft. Het is dus een extra garantie op vlak van voedselveiligheid.We are family

De familiale aanpak zorgt voor tevreden klanten. De zussen Marleen en Marijke, en ondertussen ook al een aantal van hun kinderen, denken mee met de klant. Ze vormen altijd het eerste contact en dragen duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Deze aanpak vormt de basis van De Montil en bepaalt mee het imago en de reputatie van de zaak.
Duurzaam ondernemen

De Montil draagt zorg voor onze planeet, voor deze en de toekomstige generaties. Dat vertaalt zich in verschillende doelstellingen: het vermijden van voedselverspilling en zuinig zijn met water en energie. Het bedrijf waakt er natuurlijk over dat het niet inboet aan kwaliteit. Ten slotte is een duurzame relatie opbouwen met medewerkers en klanten allesbepalend voor het familiebedrijf.Centrale ligging, grote parking

In De Montil is het zalig vergaderen, netwerken of teambuilden in een oase van rust. Toch is de venue gelegen op slechts 18 km van Brussel en is ze via de E40 gemakkelijk bereikbaar. Als extra troef beschikt De Montil over twee zeer grote parkings gelegen aan de locatie. Het familiebedrijf heet je van harte welkom.


www.demontil.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Advertenties