FestivalChairs groot succes in Washington D.C.

FestivalChairs groot succes in Washington D.C.

De FestivalChairs, de kartonnen krukjes met een krachtige uitstraling, veroveren de wereld. Afgelopen maand werden er maar liefst 1.500 exemplaren ingezet in Washington D.C.


De FestivalChairs zijn bekend van de Dutch Design Chair. Het 100% Nederlands ontwerp wordt volledig in de Lage Landen geproduceerd. Vanuit ons land vertrok er recent een grote partij kartonnen krukjes naar de V.S. "We zijn enorm vereerd dat we afgelopen maand maar liefst 1.500 FestivalChairs hebben mogen leveren aan The John F. Kennedy Center for the Performing Arts." Dat zegt een trotse Tim Várdy, founder van FestivalChairs. "Het is een hele grote eer want deze locatie is dé concertzaal van Washington, vergelijkbaar met Het Concertgebouw in Amsterdam. De President van dit prestigieuze Arts Center spotte onze FestivalChairs op een congres in Europa. Hij gaf meteen de opdracht om te onderzoeken of ze konden ingezet worden tijdens het REACH Festival in september."


Dat REACH Festival duurde drie weken. Tim: "had ik dat op voorhand geweten, dan weet ik niet of ik het had aangedurfd. Men heeft de FestivalChairs werkelijk bijna drie weken intensief gebruikt. Normaal worden deze krukjes eenmalig of maximaal twee dagen ingezet. Maar het is allemaal goed gegaan!".


Zie jij de FestivalChairs ook op jouw event? Ze zijn customized te bedrukken. Meer info via:

www.festivalchairs.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Dinner in the Caves

Dinner in the Caves

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties