Phormium doet nieuwe machine uit de doeken

Phormium doet nieuwe machine uit de doeken

Phormium, dochteronderneming van textielfabrikant IFG Cresco, is gespecialiseerd in agrotextiel en nam recent een nieuwe weefmachine in gebruik. "Samenwerken met Dazzle Events, dat is samenwerken met een jong, dynamisch en ongelofelijk creatief team. Heel hands-on, proactief en bijzonder communicatief. Onze klanten waren onder de indruk, en wij ook", aldus Els De Martelaer, Marketing Support.


Terwijl de klanten tijdens een avondfeest in de bloemetjes werden gezet, genoten ook de werknemers de volgende dag mee van het feest. Dazzle Events toverde een magazijn op de site van de klant zelf om tot een karaktervolle setting, met een persoonlijke touch van de klant. 

 


Uitdagende rondleiding en machinevoorstelling

De klanten van Phormium zakten vooral uit Nederland af naar Lokeren om het bedrijf te ontdekken. Maar liefst 130 personen werden rondgeleid in de productiehallen en het omgevingslawaai maakte het er niet gemakkelijker op. Dazzle Events stelde op voorhand een strikte timing op, die tot op de minuut werd gerespecteerd. Door voldoende paaltjes en vloerstickers te plaatsen en per groep een kleur op de naambadges te voorzien, wist elke gast waar hij moest zijn en werd de rondleiding in goede banen geleid. Er werden Tourguides voorzien om het lawaai te overstemmen. De rondleiding mondde tot slot uit in een magazijn waar een nieuwe machine aan het publiek werd voorgesteld.


Foto nummer 1.jpeg

 


Van magazijn naar sfeervolle feestlocatie

Toegegeven, een magazijn is niet de meest uitnodigende locatie voor een klassevol feest. Dazzle Events richtte de ruimte echter zeer sfeervol en gezellig in door de wanden met zwarte stof te bekleden. Aangezien Phormium zelf ook gespecialiseerd is in textiel, voorzagen zij enkele opvallende doeken met disco-uitstraling. Het gaf een speciaal effect dat volledig in lijn lag met de look and feel van het bedrijf. 


De nodige sfeerverlichting, een foodtruck in het midden van de ruimte en een live jazzband maakten het helemaal af. Na de rondleiding kregen de gasten in het magazijn een hapje en een drankje aangeboden, waarna de zaakvoerder een speech gaf en de nieuwe machine met de nodige licht- en geluideffecten onthulde, terwijl een doek theatraal naar beneden viel. Daarna ging de poort naar een andere ruimte open waar een buffet vol Belgische specialiteiten op de gasten wachtte.

 


Dazzle Events maakt van jouw bedrijfsevenement een creatieve voltreffer

Elke productlancering, opendeurdag, rondleiding of opening verdient dan ook een feestelijke setting en steengoede organisatie. Dazzle Events is bijzonder sterk in de organisatie en uitwerking van bedrijfsfeesten die volledig stroken met jouw waarden en huisstijl. Meer weten? Kom langs voor een lekkere kop koffie en een eerste kennismaking. Maak een afspraak via info@dazzle-events.be

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties