Zo plan je de eventstyling voor jouw kerstevenement

Zo plan je de eventstyling voor jouw kerstevenement

Ja, ik weet dat het pas september is, maar de realiteit is dat Kerstmis veel voorbereiding vereist. Vooral als je van plan bent om een ​​geweldig kerst evenement te organiseren, om je collega's te imponeren met een bedrijfs-kerstdiner of magische herinneringen met het gezin te maken.


Sfeerspecialist Van der Maarel heeft een stapsgewijze handleiding samengesteld om u te helpen bij het plannen van uw evenement voor de feestelijke periode, om ervoor te zorgen dat u aan alles hebt gedacht!

 


Stap 1. Waar word je kerstevenement gehouden en heb je een thema?

Zorg ervoor dat je een thema kiest dat een goede sfeer bepaalt voor je event. "Trends die wij zien zijn Metropolitan Christmas, Traditional Christmas en White Christmas. Welke stijl past bij jouw event en vooral jouw bedrijf? Kies een locatie die past bij het aantal mensen dat je uitnodigt en vul de ruimte met decoratie dat een warme sfeer creëert. Een te grote ruimte voor het aantal mensen kan de sfeer nogal verpesten."

 


Stap 2. Bepaal het budget voor jouw eventstyling!

Denk na over het budget voor je met een eventstyling bureau aan de slag gaat. Het budget speelt een grote rol speelt in wat een decorateur je kan bieden aansluitend op je thema en eisen. "Houd er rekening mee dat grotere locaties moeten worden gevuld met meer rekwisieten en styling. Dit betekent vaak ook dat het meer kost. Als je slechts een klein eventstyling budget hebt, wees dan voorbereid om alleen een klein stylingpakket te kunnen opstellen."

 


Stap 3. Maak een moodboard

Maak met Pinterest een moodboard met inspiratie voor je evenement, maar vergeet niet realistisch te zijn om binnen je budget te kunnen blijven. Op basis van jouw aanzet kan je leverancier van eventstyling je meteen aansluitende voorstellen doen. "Deze stap is belangrijk om te beginnen met het spreken met een event styler. Het maakt het proces makkelijker en je zult veel minder vragen moeten beantwoorden. Bovendien krijg je zo sneller een offerte op maat."

 


Hulp nodig bij het stylen van jouw kerstevent? 

Van der Maarel biedt je een gratis consult om de wensen voor jouw evenement te bespreken en zelfs de kleinste details uit te werken om ervoor te zorgen dat jouw dag moeiteloos verloopt. Zo kan je zelf genieten van de kerstperiode.

 

www.vandermaarel.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Winnaars eventplanner.net awards! Ontdek de beste eventbedrijven van 2023

Winnaars eventplanner.net awards! Ontdek de beste eventbedrijven van 2023

eventplanner.net onthult 'Tickets': vereenvoudigde bezoekersregistratie en ticketing

eventplanner.net onthult 'Tickets': vereenvoudigde bezoekersregistratie en ticketing

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

Advertenties