JADA events gaat ver met jou

JADA events gaat ver met jou

Van Noord naar Zuid, van Oost naar West - JADA events gaat waar jij naartoe wilt gaan met je evenement. En dat bedoelen ze zowel letterlijk als figuurlijk! Van de kleinste tot de grootste events, geen uitdaging gaan ze uit de weg.

 

"Naast de organisatie van bedrijfsevents specialiseren we ons de laatste tijd ook in op maat gemaakte events van en naar het buitenland." Dat deze vaker op het programma staan, blijkt alleen al uit de vele realisaties in 2019. Zo trok het JADA team het voorbije half jaar met klanten naar de meest uiteenlopende bestemmingen en lieten ze hun vriendelijke JADA stempel achter op incentives in Zweden, Ibiza, Lapland en Lissabon, meetcentives in de Efteling, Zwitserland en Noordwijk aan Zee, een product launch in Lissabon en een sales convention-incentive in Las Vegas. "Maar ook voor het najaar staan nog enkele bijzondere bestemmingen op onze voetafdruk te wachten, waaronder een product launch in Londen, een meetcentive in Berlijn en incentives in Phantasialand en in Dubai en Abu-Dhabi."

 

"Naast klanten begeleiden naar het buitenland, ontvangen we ook meer en meer buitenlandse klanten in België. Zo kwamen er recent gasten van over de hele wereld naar Antwerpen voor een Kipling product launch en staat er in oktober bijvoorbeeld nog een event gepland met 200 Russische gasten voor een media-conferentie. Telkens streven we naar een hoog niveau in creativiteit, maar trekken we vooral jouw bedrijfsverhaal door in het event, want beleving wil je toch gekoppeld zien aan jullie imago?"

 

Heb jij ook zin om je klanten of werknemers te belonen met een tripje naar het buitenland? Of ben je van plan een event in België te organiseren dat zijn belevingsstempel nalaat? Aarzel niet langer en contacteer JADA events via info@jada-events.be of per telefoon 03 257 09 13. "We denken graag met je mee en maken er een onvergetelijke beleving van, zoals we al meer dan 11 jaar op rij doen: We event your story!"

jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Vakantiestemming op kantoor? Yes, met de mobiele barconcepten van Grunewald.bar

Vakantiestemming op kantoor? Yes, met de mobiele barconcepten van Grunewald.bar

Advertenties