Wat maakt een stretchtent onmisbaar op elk evenement?

Bij het woord tent denk je meteen aan slecht weer. Maar dat hoeft helemaal niet! Stretchtenten zijn inderdaad geschikt om je gasten tegen alle weersomstandigheden te berschermen, maar hun echte kracht is misschien wel het uiterlijk. Met een mooie stretchtent zet je direct een prachtige sfeer en unieke uitstraling voor je evenement neer.

 

Stretchtenten zijn daarmee net zo goed decor als puur functionele overkapping. Tentforce specialiseert zich in de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte stretchtenten. Door de flexibele aard van deze tenten is vrijwel elke maat, kleur en vorm mogelijk. Ontdek in de video hierboven hoe zulke tent wordt opgebouwd.


"Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of andere outdoor aangelegenheid gaat. Een stretchtent zorgt ervoor dat je een onvergetelijk indruk op jouw gasten maakt. De uniek vorm en diverse manieren van bouwen, bieden eindeloze mogelijkheden. Ook zijn stretchtenten sterker dan andere soorten tenten en daardoor tot windsnelheden van 80km/u veilig te gebruiken. Ook in de winter kan een stretchtent uitkomst bieden. Door één of meerdere zijdes naar beneden door te trekken bescherm je je gasten tegen wind en kou. Met een paar terrasverwarmers erbij kun je het toch nog aangenaam maken. Het is zelfs mogelijk om dakterrassen te overkappen en tot een unieke locatie te maken", vertelt Jessin Neijts.

We zetten de vele manieren om een stretchten in te zetten op een rijtje:

 


Bruiloft

Elke bruiloft is een dierbare herinnering. Met een mooie stretchtent trouw je in stijl en staan je gasten droog. Daarnaast is het een originele manier om een uniek plaatje te creëren.

 

eventplanner_bruiloft.jpg

 

eventplanner_golfbaan.jpg

 


Thema feest

Elk thema feest kan wel een mooie stretchtent gebruiken. Verras jouw gasten en bouw elke locatie om tot een sfeervolle setting.

 

eventplanner_themafeest.jpg

eventplanner_themafeest2.jpgFestival

Van main stage en food court tot DJ booth en kaartcontrole. Overal geeft een stretchtent overkapping dat beetje extra sfeer.

 

eventplanner_festival.jpg


eventplanner_festival2.jpg

 


Horeca

Horeca terrassen, mooie tuinen, carport of zwembad. Je kunt het zo gek niet bedenken. Stretchtenten zijn een prachtige, kosteneffectieve en slimme oplossing.

 

eventplanner_horeca1.jpg

 

eventplanner_dakterras.jpg

 


Gesloten bouw

Als je een wat eigenwijze en unieke opzet wil, of het weer wat minder mooi is, kan een stretchtent met 'gesloten bouw' uitkomst bieden.

 

eventplanner_gesloten_bouw.jpg

 

eventplanner_gesloten_bouw2.jpg

 

 

Koppelbaar

Heb je een gekke, smalle, brede of hele grote locatie. En wil je tóch een mooie overkapping. Gekoppelde stretchtenten bieden eindeloze mogelijkheden.


eventplanner_koppelbaar.jpg

 

 

An eventplanner's best friend

"Dankzij al deze eigenschappen is het ook voor elk evenementenbureau eigenlijk onmisbaar om een betaalbare én betrouwbare partner te hebben die stretchtenten op locatie levert. Maak op elke klant indruk door in no-time een sfeervolle productie neer te zetten. Of je nu een bar of publiek, apparatuur wil overkappen, óf gewoon een sterk stukje decor wil bieden. Een stretchtent biedt uitkomst."

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Tentforce staat altijd klaar om mee te denken. Voor meer informatie en inspiratie:

www.tentforce.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Spotify test rechtstreekse verkoop concertkaartjes aan fans

Spotify test rechtstreekse verkoop concertkaartjes aan fans

Advertenties