ICT diensten nodig op je event? Bel KPN Event

ICT diensten nodig op je event? Bel KPN Event

Je kent het als eventorganisator wel, vele gelijktijdige wifi-gebruikers die allemaal non stop ‘online’ willen zijn. Zowel jij als je klanten verwachten meer dan voldoende bandbreedte.

 

Dancefestivals, congressen maar ook bij een presentatie van de jaarcijfers, een externe product presentatie, pers-evenement of bij calamiteiten-plannen: je hebt een snel, goed werkend en goed dekkend netwerk nodig. Je wenst een 24/7 helpdesk en één aanspreekpunt met ervaring. Voor tijdelijke communicatie op elke locatie kun je daarvoor terecht bij KPN Event, een gespecialiseerde divisie van KPN. Alle zakelijke ICT diensten die KPN Zakelijke Markt verkoopt, biedt KPN Event aan op tijdelijke basis. Voor een dag, een week of twee maanden en overal in de wereld.

 

Meer nog, los van de connectiviteit heeft KPN Event heel wat deskundigheid in huis waarmee ze organisatoren van evenementen kan adviseren over de snelheid die past bij het evenement. Het team bouwt op aanvraag een betrouwbaar (draadloos) netwerk. De breedband faciliteiten (via glasvezel of corporate internet), straalverbindingen en achterliggende netwerken verzorgt KPN Event met eigen engineers.

 

 

Ook randapparatuur

Naast verbindingen levert KPN Event op locatie ook tijdelijke randapparatuur (VOIP-centrales, copiers, laptops, notebooks, oplaadpalen mobiele telefonie enzovoort). Richt je een perscentrum in, dan leveren ze bovendien de werkplekken, tafels en stoelen.

www.kpn.com/zakelijk/internet/tijdelijk.htm
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Advertenties