Unieke locaties bij Landal GreenParks en een passend thema: dé perfecte combinatie!

Unieke locaties bij Landal GreenParks en een passend thema: dé perfecte combinatie!

Van een Foodtruck zomerfestival, groots Oktoberfest of een zwoel Ibiza weekend, Landal GreenParks heeft voor elk event het juiste park.

 

Een weekend met het hele team ontspannen en genieten van teambuilding activiteiten met een spetterend zomers festival als afsluiting! Waar kan dat beter dan op je privé bungalowpark zoals bijvoorbeeld Landal De Reeuwijkse Plassen, gelegen vlakbij de randstad. Ruim 700 medewerkers van een internationaal bedrijf kwamen afgelopen zomer naar Reeuwijk voor een volledig verzorgd verblijf voorzien van alle luxe van thuis. Sportieve activiteiten op en rond het water van de Reeuwijkse Plassen, een fietstocht door het Groene Hart en een foodtruckfestival op het centrale plein. Met een ruime diversiteit aan vers bereide zomerse gerechtjes was er voor iedereen volop keuze. De zwoele zomerse muziek maakte later op de avond plaats voor een knallend feest onder de grote stretchtent waar het tot diep in de nacht onrustig bleef.

 

Het park bestaat uit meerdere kleine (schier)eilandjes waardoor je ook met kleinere groepsgroottes naar Landal De Reeuwijkse Plassen kunt komen.

 

Als je op zoek bent naar de ultieme bestemming voor een sfeervol en gezellig feest, dan is een Oktoberfest op bijvoorbeeld het Duitse park Landal Eifeler Tor de beste keus! Op een mountainbike de berg af, zelf cider maken, bier proeven en op pad met een gids door de ongerepte natuur, in de Duitse Eifel kan dat allemaal. Na de workshop jodelen mag er zeker genoten worden van een welverdiend biertje! De Lederhose en Dirndl mag aan en het Oktoberfest in je eigen Biergarten kan losbarsten.

 

Zelfs met het team even op (zomer)vakantie behoort tot de mogelijkheden bij Landal! Lekker dichtbij huis genieten van een zwoele Ibiza zomer met palmbomen... Jouw Beach Villa op Hoek van Holland beschikt over een heerlijk terras met uitzicht over zee waar het ultieme genieten kan beginnen. Een nabijgelegen Beachclub in een stijlvolle Ibiza sfeer en zomerse muziek die zich verspreid over het strand vormen een eersteklas locatie voor een onvergetelijke Ibiza Beach party.

 

Bij Landal Business Line denken ze graag mee voor het ultieme thema op de juiste plaats, denk bijvoorbeeld aan:

  • Après-ski op het Duitse park Landal Winterberg
  • Een dorpsfeest met eigen burgemeester op jouw eigen Friese vestingstad van Landal Esonstad
  • Winterwonderland op het Oostenrijkse Landal Maria Alm of Brandnertal
  • 'Down Under' op een van de zeven parken van Landal GreenParks in het (Zuid) Limburgse heuvelland


#ontdeklandal samen met al jouw collega’s met een mooie thema setting, wij dagen jullie uit om jullie volgende event door Landal te laten organiseren op een van onze ruim 85 parken!

 

Voor meer informatie:

www.landalbusinessline.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe toon je je bezoekers dat je echt om hen geeft? Organiseer 'gezonde' evenementen

Hoe toon je je bezoekers dat je echt om hen geeft? Organiseer 'gezonde' evenementen

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Advertenties