Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

Met het beMatrix kadersysteem zijn zowat alle vormen, lijnen en constructies denkbaar en haalbaar. Veelal kiezen standenbouwers voor de standaard maatvoering & vorm van kaders.

 

Je kunt echter ook kiezen voor een op maat gemaakt frame in een niet-traditionele vorm (trapezium, driehoek, zeshoek, ...). Op die manier onderscheid je je van jouw collega’s in de sector!

 

Deze op maat gemaakte kaders hoeven echter geen eenmalige investering te zijn. Integreer ze opnieuw in een ander project en behoud zo de modulaire eigenschappen van het beMatrix systeem. Een aantal beMatrix klanten hebben deze boodschap alvast goed begrepen:

 

 

Triumph: Trapezium-vormige kaders

Voor de Triumph stand op het Autosalon 2019 te Brussel (BE), werkte standenbouwer Choup's - Silver Partners deze strakke beursstand uit. Het meest uit het oog springende gedeelte van de stand bestaat voor een deel uit op maat gemaakt trapezium kaders. Een mooi voorbeeld om te illustreren dat met hoofdzakelijk standaard kaders en enkele specials toch een buitengewoon resultaat behaald kan worden.

 

bm2.jpg

 

 

Virgin Media - Sushi Bar: 'Pie'-frame

Standenbouwer Enigma creëerde voor Virgin Media een nieuwe generatie kiosks. De schets werd vertaald naar een structurele 3D tekening, waarbij quasi alle kaders standaard voorzien konden worden. Enkel voor de halve bogen boven- en onderaan de kiosk werd een speciaal kader gemaakt om zo het gewenste resultaat te bekomen.

 

bm.jpg

 

 

 

Getuigenis Rob Brooks, mede-oprichter Modex Exhibitions Ltd (UK): "Als een ontwerp- en standenbouwbedrijf dat werkt met een standaard set beMatrix kaders, is het altijd goed om te weten dat het team in Roeselare specials op een vrij korte termijn kan creëren als mijn klanten dit wensen. In het verleden zou hiervoor een op maat gemaakte traditionele houtbouwoplossing nodig geweest zijn. Tegenwoordig sturen we gewoon een schets naar beMatrix en wachten we gewoon op de levering van de elementen. Het is esthetisch, eenvoudig en nog belangrijker, er komt geen zaagsel of verf aan te pas!"

 

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het beMatrix systeem?

Download de brochure of vraag jouw gedrukt exemplaar aan.

Bron: Foto's: Ambion GmbH – National Geographic pop-up / Choup's – Silver Partners (BE) / Enigma

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Zo ziet coronabarometer er voorlopig uit in België: cultuur open, festivals bij ‘groen’ of 'oranje'

Zo ziet coronabarometer er voorlopig uit in België: cultuur open, festivals bij ‘groen’ of 'oranje'

Concertsector geen besmettingshaard

Concertsector geen besmettingshaard

Advertenties