6 tips voor een geslaagd event in het groen

6 tips voor een geslaagd event in het groen

Een event in een prachtige groene omgeving is altijd een succes. Zolang je tenminste voorbereid bent op de grillen van het weer. Een tent is de ideale oplossing.

 

Tentenbouwer Veldeman geeft je 6 tips voor een geslaagd evenement in het groen:

 

 

1. Kies de juiste tent

Samen met de omgeving bepaalt het type tent de sfeer. De favorieten van Veldeman? Een Arcada of Phoenix booghal, een spinvormige Mexicotent of misschien zelfs de achthoekige Nevada. Stuk voor stuk sfeervolle tenten voor een unieke beleving.

 

 

2. Haal buiten naar binnen

Wat heb je aan een groene omgeving als je die niet ziet? Kies voor transparante zijwanden die je opent bij mooi weer, maar weer sluit wanneer het afkoelt. Of breid uit met een, al dan niet overdekt, terras.

 

 

3. Personaliseer

De omgeving mag er zijn, maar ook de tent voor je event kan je verder opsmukken met extra’s. Denk aan stoffering, bankirai terrasvloeren, bloemen en planten…

 

 

 

Tuinfeest Veldeman 1.JPG

 

 

4. Zorg voor de nodige faciliteiten

Toiletten aan de tent, voorzieningen voor de cateraar… Wanneer je niet beschikt over een hoofdgebouw, mag je deze faciliteiten niet uit het oog verliezen. Veldeman verzorgt voor jou alle nodige voorzieningen. Is er wel een gebouw aanwezig? Dan kunnen sassen of looppaden voorzien worden tussen het gebouw en de tent.

 

 

5. Gebruik de omgeving

Wat zijn de troeven van de omgeving en hoe kunnen zij je evenement nog specialer maken? Ligt er een beekje of vijver op het terrein? In plaats van er een omweg rond te maken, kan er een bruggetje over geplaatst worden. Een leuke extra touch! Veldeman denkt graag mee over de mogelijkheden tijdens een plaatsbezoek.

 

 

Tuinfeest Veldeman 2.jpg

 

 

6. Zorg voor verkoeling of verwarming

Een tent te warm in de zomer? Geen sprake van. Veldeman biedt je verschillende mogelijkheden om je tent succesvol te koelen bij tropische temperaturen. Ook bij frisse temperaturen wordt gezorgd voor de juiste tentverwarming.

 

Klaar voor de zomer en zin in een spetterend event in het groen? Met de tenten van Veldeman wordt jouw volgend event een groot succes. Graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan zo snel mogelijk contact met Veldeman:

veldemangroup.com/nl/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

Het einde van de festivalmunt? Wat zou dat betekenen voor jou als event organisator?

Het einde van de festivalmunt? Wat zou dat betekenen voor jou als event organisator?

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

Advertenties