eventplanner.be /.nl lanceert mentorprogramma voor event start-ups

eventplanner.be /.nl lanceert mentorprogramma voor event start-ups

De eventsector moet zichzelf blijven vernieuwen en innoveren. Technologie evolueert razendsnel, maar onze branche hinkt soms achterop. Daar willen we met eventplanner.be verandering in brengen door start-ups een duwtje in de rug te geven.

 

Broed je op een innovatie voor de eventsector en wil je daar over sparren met ervaren ondernemers? Heb je net een eventbedrijf opgericht met frisse ideeën die evenementen een niveau hoger kunnen tillen?

 

"Via het eventplanner.be/.nl mentorprogramma voor event start-ups krijg je een mentor toegewezen die je in een aantal coachingsessies concrete tips geeft om je product of dienst klaar te stomen voor lancering. Je mentor fungeert als een klankbord voor je ideeën. Je krijgt bovendien toegang tot ons netwerk én je mag een jaar gratis op ons platform adverteren om een vliegende start te maken", vertelt initiatiefnemer Kevin Van der Straeten, oprichter van eventplanner.be én zelf één van de mentors in het programma.

 

Hoe kom je als start-up in aanmerking? Stuur je pitch dossier in via info@eventplanner.be en overtuig ons waarom jouw idee de belangeloze ondersteuning van onze mentors verdient. Vertel ons hoe jij de eventsector wil veranderen, welke innovatie je op de markt wil loslaten of hoe je bijvoorbeeld met jouw slimme oplossing de eventsector groener wil maken. Je bedrijft dient jonger dan 3 jaar te zijn én een innovatief product/dienst in de markt zetten.

 

 

Word zelf mentor

Heb je als zaakvoerder van een eventbedrijf al heel wat jaren op de teller staan? Wil je jouw kennis delen met jonge ondernemers? Laat van je horen en word één van de vrijwillige coaches in het eventplanner.be mentorprogramma.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Cor Spronk
Just In Place, uw evenement online
Cor Spronk|25 May 2020

Wil u uw boodschap professioneel communiceren vanuit uw eigen omgeving? En tegelijkertijd een onbeperkt aantal mensen bereiken?

Dat kan met Just In Place!


Denk aan een seminar of collegetour, maar nu online. Aan een klantenmiddag, een sponsoravond met een spreker.

Maar ook een rondetafelgesprek, training of een productpresentatie.

Interactief met chatfunctie, polls, gebarentolk of vertaling.

De lay-out mogelijkheden zijn tevens onbegrensd, alsof u naar TV kijkt.


Informeren, inspireren, instrueren. Gewoon vanuit de plek waar u bent, Just In Place.


Hoe werkt het in hoofdlijnen?

1. Samen met u “bouwen” we een programma met script en alle benodigde ingrediënten.

2. Tijdens de productie houden wij de regie strak in ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures