Goldfish Party Rental is dé rental partner voor jouw evenementen

Goldfish Party Rental is dé rental partner voor jouw evenementen

Goldfish Party Rental met hoofdkantoor te Kruibeke groeide de laatste jaren uit tot betrouwbare & originele rental partner.

 

Dat Goldfish de laatste jaren stevig groeide is geen geheim. Dit jaar zorgde voor een groeispurt. In maart nam Goldfish sectorgenoot Trendyrent over, breidde ze haar vestiging te Kruibeke uit, lanceerde ze een nieuwe website en zal ze begin mei een lading nieuwe materialen klaarmaken voor verhuur.

 

 

Overname Trendyrent

Goldfish realiseerde dit jaar haar eerste overname. Het verhuurbedrijf versterkt hierdoor niet alleen de marktpositie, maar kan zo ook beter tegemoetkomen aan het groeiend klantenbestand in de regio’s Kempen en Limburg. Vanaf 1 maart 2019 werden zowel het assortiment verhuurmaterialen als de integrale operationele werking van sectorgenoot Trendyrent uit Turnhout door Goldfish Party Rental overgenomen.

 

"We leveren al enkele jaren in gans België, dus de stap naar een vestiging of het benaderen van een concullega in een andere regio zoals in dit geval Turnhout was niet veraf. Onze zoektocht naar opportuniteiten en de zoektocht van zaakvoerder Bruno Van Rooy van Trendyrent naar een overnemer, vonden elkaar op het perfecte moment", verduidelijkt Zaakvoerder Jonathan Geerinckx.

 

Goldfish Party Rental groeit mede dankzij de overname verder door naar een omzet van 1,5 miljoen euro en een team van 12 medewerkers.

 

 

Uitbreiding vestiging Kruibeke

Naast de overname van Trendyrent vergrootte Goldfish ook haar eigen vestiging te Kruibeke.  Het bestaande pand werd, dankzij het toevoegen van een extra magazijnunit en kantoorruimte, op die manier vergroot met meer dan een derde van de bestaande oppervlakte.

 

Deze uitbreiding ondersteunt de overname van Trendyrent, die heel wat extra materialen en meubilair met zich meebracht alsook het groeiende eigen assortiment waar Goldfish steeds in blijft investeren. De nieuwe kantoorruimte biedt op haar beurt meer plaats aan het team dat in januari nog werd uitgebreid. Zo kan Goldfish haar klanten nog beter te woord staan, mede dankzij toegewezen parkeerplaatsen voor klanten, een nieuwe showroom en betere faciliteiten.

 

 

Vernieuwde website

Samen met de overname van Trendyrent lanceerde Goldfish ook de volledig vernieuwde website goldfishindustries.be. “Mooie beelden zijn belangrijk in wat we als verhuurbedrijf doen. Een website met geïntegreerde shop, waarmee we het voor iedereen makkelijk maken om snel de juiste items terug te vinden en offertes aan te vragen is dan ook een must. We willen met onze vernieuwde site onze klanten op een zo aangenaam mogelijke manier door het keuze- en bestelproces begeleiden", aldus Jonathan Geerinckx.

 

 

Nieuwe materialen

Begin mei zullen er bovendien heel wat nieuwe materialen beschikbaar zijn bij Goldfish. Gaande van Rotan dinerstoelen en barstoelen, tot de nieuwe lijn mat zwart ‘Nero’ bestek. Goldfish hecht erg veel belang aan het up-to-date blijven binnen het verhuurassortiment.

 

"We willen de klanten steeds nieuwe items kunnen bieden door mee te gaan met enkele bestaande trends én door zelf nieuwe en ongeziene materialen binnen de verhuurmarkt te lanceren", stelt Marketing & Product Manager Aurélie Hendrickx.

 

 

Stockverkoop materialen

Om ons assortiment up-to-date te houden is het, naast het aankopen van nieuwe materialen, ook belangrijk de materialen die al langer in de omloop zijn een nieuwe thuis te geven. Goldfish verkoopt daarom enkele van haar, en Trendyrent's, verhuurmaterialen.

 

Op zaterdag 27 april van 12u00 tot 17u00 organiseert Goldfish een stockverkoop in het magazijn vanTrendyrent te Beyntellus 1, 2360 Oud Turnhout. Zowel particulieren als professionelen zijn er welkom. Materialen die zullen verkocht worden zijn: steigerhouten meubilair, (stapelbare) stoelen, terrasverwarmers, (stapelbare) barkrukken, opklapbare materialen, vestiairerekken, parasols, verlichting, koelkasten, keukenapparatuur, ...

 

Conclusie? Voor een betrouwbare en originele huurpartner voor uw evenement moet je bij Goldfish Party Rental zijn.

goldfishindustries.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Advertenties