Hoe comedy de werksfeer kan redden

Hoe comedy de werksfeer kan redden

Succes en humor zijn onlosmakelijk verbonden op de werkvloer. Humor op het werk kan een gespannen situatie verzachten, helpen bij het relativeren van zaken en een team hechter maken.

 

"Naast het beleven van jouw eigen humor is ook het volgen van impulsen die we in het dagelijks leven vaak onderdrukken belangrijk tijdens de workshop 'humor op het werk'", vertelt Mino Raouf.

 

ComedyTeam verzorgt al decennia de beste stand up comedyshows, workshops en spelprogramma's met professionele comedians en cabaretiers. Humor op het werk kan makkelijk geïmplementeerd worden door een comedyworkshop, een comedyact of show.


"Bij een workshop wordt uitgelegd wat humor precies is en hoe het toegepast kan gaan worden op de werkplek. Ook staat teambuilding tijdens deze workshop met improvisatie centraal. De verschillende opdrachten zullen dan ook in teamverband uitgevoerd moeten worden. Door samen te werken en op elkaar in te spelen zullen jullie elkaar aanvoelen en al snel een echt teamgevoel krijgen. Improvisatie haalt het leukste uit jou en je collega's. Collega's zullen dit onbewust ook meenemen naar de werkvloer, wat voor een optimale werksfeer zorgt. Om problemen te moeten oplossen, moet je soms buiten de bestaande denkkaders kunnen treden. Dit proces wordt getriggerd door op verschillende vlakken te kunnen improviseren."

 

3949_182110_MvN_hotel_van_oranje.jpg

 

Een ander alternatief is een stand-up comedy show die op maat geschreven wordt. "In een comedyshow heb je een line-up van twee tot drie professionele comedians die om beurt een kort en krachtig optreden geven, aangekondigd door een MC (Master of Ceremonie) die de boel aan elkaar praat, improviseert en het bedrijf en mensen uit het publiek op de hak neemt. Een professionele comedyshow van het ComedyTeam garandeerd succes en vooral gelach, want niet tevreden of gelachen dan is niet betalen!"

 

Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit en 37% aan hogere sales. Dus waar wacht je nog op?

www.comedyteam.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Janet Boomkamp
Janet Boomkamp
New|2020-01-15 - 23:39u

26 maart hebben we binnen de NVWA een ‘ verbindingsdag’ georganiseerd voor ca. 120 mensen van diverse afdelingen. De lokatie is de Mauritskazerne in Ede. We willen collega’s van andere afdelingen beter leren kennen en hebben workshop ed opgezet maar we zoeken nog iets om de dag wat meer humor te geven.
Misschien kunnen jullie ons hiermee helpen.

Ik hoor het graag,

Mvg Janet Boomkamp

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

Het einde van de festivalmunt? Wat zou dat betekenen voor jou als event organisator?

Het einde van de festivalmunt? Wat zou dat betekenen voor jou als event organisator?

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

Advertenties