SportSpreker brengt bekende sprekers uit de sportwereld

SportSpreker brengt bekende sprekers uit de sportwereld

Sven Nys als gastspreker op je netwerkavond? Dineren met Kim Gevaert? Maarten Vangramberen jouw event laten modereren? Deze en andere ronkende namen uit de sportwereld zijn niet langer een ver-van-mijn-bed-show.

 

Dankzij het succes van SportsSpeakers (2004) in Nederland heeft België sinds kort ook een platform, SportSpreker, dat de grootste sportpersoonlijkheden uit België bijeenbrengt. “Het is voor het eerst dat deze toppers op één centraal punt zijn verzameld. Iedereen kan hen via de website vinden voor allerlei activiteiten.” vertelt verantwoordelijke Nele Coucke. 

 

 

Wat is SportSpreker? 

De ervaringen van topsporters, coaches, sportmarketeers en presentatoren dragen bij aan succesvolle en inspirerende meetings tussen bedrijven en interne organisaties. De missie van SportSpreker is om de bedrijfs- en sportwereld met elkaar te verbinden door thema’s uit de sport, zoals doorzettingsvermogen, talentontwikkeling, changemanagement, vitaliteit en focus, aan te kaarten op bedrijfs- en organisatieniveau.

 

Iedere sportpersoonlijkheid heeft zijn eigen verhaal en levenslessen die bijdragen tot het inspireren en motiveren van medewerkers of teamgenoten. Tot nu toe hebben we enkel positieve reacties gekregen

 

Ook Sven Nys praat enthousiast over het nieuwe initiatief: "Als spreker is het geweldig om mijn passie te delen met bedrijven, sportliefhebbers en een nieuwe generatie veldrijders. SportSpreker zorgt voor de juist match zodat ik telkens weer een toegevoegde waarde kan bieden bij verschillende bedrijven en organisaties. De professionele manier van werken is wat me bij SportSpreker zo aanspreekt. Het bedrijf zorgt ervoor dat alles steeds vlot verloopt. Exact wat een spreker nodig heeft!"

 

De activiteiten blijven niet beperkt tot het geven van keynotes. Naast het boeken van sprekers kan je via SportSpreker ook moderatoren inzetten die zorgen dat elk evenement vlot verloopt. In functie van het type evenement kies je de moderator met de gewenste achtergrond en het gewenste profiel. Daarnaast kan je via SportSpreker clinics vastleggen. 

 

"Veel bedrijven nemen hun relaties of medewerkers mee naar een voetbalwedstrijd, maar vanaf nu kan je ook zelf met hun actief aan de slag. Denk maar aan penalty trappen met Jean-Marie Pfaff of een clinic met Tia Hellebaut."

 

Via SportSpreker liggen al reeds 100 topsprekers uit de sportwereld binnen handbereik van iedereen die zijn of haar evenement een extra toets wil geven. 

 

 

Hoe werkt SportSpreker? 

Via eenvoudig toe te passen filters (activiteit, thema, sport, vakgebied en budget) genereer je een selectie van sprekers of moderatoren. Weet je niet goed welke spreker je het best kiest? Dan geeft SportSpreker een persoonlijk advies over welke persoon het best zou passen bij je evenement.

www.sportspreker.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Advertenties