Indrukwekkende projectie mapping tijdens ISE 2019

Indrukwekkende projectie mapping tijdens ISE 2019

Op de façade van het nieuwe nhow Amsterdam RAI hotel zal tijdens ISE 2019 een indrukwekkende projectie mapping te zien zijn. Don’t miss it!

 

Het nhow Amsterdam RAI hotel ligt net naast Amsterdam RAI waar ISE plaatsvindt. Tijdens de beurs wordt er elke dag tussen 15 en 20u speciaal gemaakte content getoond op de glazen façade van het hotel. Het is een showcase van de hand van technologie partner Green Hippo samen met de verhuur- en productie-experten van Lang. ISE partner Panasonic levert de projectors.

 

De display toont wat er allemaal mogelijk met projectie mapping, en dat gaat tot live feeds rechtstreeks vanuit ISE. 3D-mapping specialist Tenfeet creëert de content, samen met Green Hippo.

 

 

Hotel façade wordt projectie-oppervlakte

Lang managet de technische planning en uitvoering van dit unieke project. De grootste uitdaging was de glazen façade van het RAI hotel om te toveren tot een projectie-oppervlakte. ProDisplay, specialist in innovatieve display solutions, vond deze oplossing: het complete glazen interieur van het RAI Hotel bekleden met folie. Voor de projectie gebruikt Lang 14 Panasonic PT-RZ31K projectors die 400.000 lumen stralen.


Mike Blackman, Managing Director of Integrated Systems Events zegt er dit over: "Deze unieke showcase brengt alles samen wat ISE zo bijzonder maakt. Het combineren van state-of-the-art technologie met werelds meest creatieve geesten en excellente productie- experten. Samen creëren ze een overweldigende ervaring. Dit is een opwindende extra bij ISE 2019."

www.iseurope.org

Bron: Foto: Studio Jeroen Prins

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties