Teambuilding in een andere wereld

Teambuilding in een andere wereld

Bij AED Studios in Lint kan je kennismaken met de meest ontwikkelde virtual reality technologie ter wereld. Het nieuwe concept VR Base beschikt namelijk over twee professionele arena’s van maar liefst 225m2 groot. Een ideale teambuilding activiteit!

 

De tijd dat kabels de bewegingsvrijheid in de virtuele wereld beperkten, is bij VR Base voorgoed voorbij. Door een ingenieus tracking systeem en hoogtechnologische software wordt elke beweging in de realiteit minutieus omgezet naar de virtuele omgeving zonder enige vorm van tijdsvertraging.

 

Bij VR Base beleef je virtual reality eveneens als team event. Waar vroeger VR beperkt bleef tot een individuele experience, kan je bij VR Base tot 12 personen met of tegen elkaar spelen. De deelnemers zien namelijk elkaars ‘avatar’ in real time. Daardoor kunnen teams het opnemen tegen een gemeenschappelijke tegenstander via de computer of zelfs tegen elkaar.

 

 

Op dit moment zijn er 4 verschillende games ontwikkeld door de programmeurs van VR Base. De adembenemende virtuele decors brengen de spelers naar spectaculaire sneeuw- en berglandschappen voor hun gezamenlijke missies en zelfs naar een verlaten metrostation voor een beangstigende 'zombie' experience. De groep kan zich ook verdelen in twee kampen met als opdracht elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen. De wapens die de deelnemers meenemen in de virtuele wereld, reageren op elke actie waardoor de beleving realistischer aanvoelt dan ooit tevoren. Elke missie duurt ongeveer 20 minuten, en de verschillende games kunnen uiteraard gecombineerd worden.

 

Door de uitgebreide faciliteiten van AED Studios kan de VR teamactiviteit ook uitgebreid worden tot een volwaardig corporate event, inclusief alle mogelijkheden voor de organisatie van meetings of presentaties, vergezeld van hoogwaardige catering. Het is eveneens mogelijk om een rondleiding bij AED Studios te reserveren, zodat uw gasten een unieke kijk krijgen achter de schermen van het grootste mediacenter van de Benelux, waar bekende tv-programma's (zoals The Voice en Dancing With The Stars) en internationale films worden opgenomen.

www.VRbase.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Karting-events favoriet in 2022

Karting-events favoriet in 2022

Advertenties