Eventorganisatoren kraken de code tot succes

Eventorganisatoren kraken de code tot succes

Op zaterdag 23 februari 2019 organiseert shesaid.so Belgium in samenwerking met de Eventmanagementrichting van VIVES Kortrijk een Music Hackathon voor eventorganisatoren in het VIVES Innovation Centre. Deelnemers die de eerste stappen zetten in de eventsector kraken samen met professionals de code tot succes.

 

Een dj boeken en je hebt een event? "Niets van aan!", vertelt een student eventmanagement van Hogeschool VIVES. Zij organiseren namelijk in opdracht van shesaid.so een Music Hackathon. De bedoeling van de avond is dat ze organisatoren die hun eerste stappen zetten in de eventwereld samenbrengen met professionals en zo de kneepjes van het vak leren kennen. Zo heeft de organisatie onder meer de programmator van de AB kunnen strikken.

 

 

Meer dan een dj

"Een event omvat meer dan een dj en wat drank. Er hangt namelijk een hele voorbereiding aan vast en alles moet kloppen in het verhaal dat je brengt.We mikken op een gemengd publiek, van de chiroleiding die een fuif organiseert tot buurman Albert die een muzikaal buurtfeest uit de grond wil stampen. Zolang ze maar een evenement op poten willen zetten en er niet professioneel mee bezig zijn", vertelt één van de bedenkers van de Music Hackathon.

 

 

 

Kraak de code

Op deze avond verklappen verschillende professionals uit de eventsector de verschillende geheime ingrediënten van een geslaagd event. De deelnemers delen in kleine groepjes hun eigen ideeën, ervaringen en vragen met elkaar. Dit onder leiding van een professional uit de eventsector. Op die manier slagen ze erin om de code tot succes te kraken.

 

De Music Hackathon is de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet ontstaan er samen wel nieuwe ideeën om een geslaagd evenement te organiseren. Deze avond wordt volledig gratis aangeboden, inclusief gratis drank en een croque monsieur.

 

 

Wat moet je weten?

  • Datum: zaterdag 23 februari 2019 | 14u - +/- 19u
  • Locatie: VIVES Innovation Centre | Etienne Sabbelaan 4, 8500 KORTRIJK
  • Plaatsen zijn beperkt! Inschrijving is helemaal gratis maar verplicht en doe je via onderstaande link!
bit.ly/sssoHackathon19
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

Advertenties