Vind je nieuwe partner in MatrixDecor

Vind je nieuwe partner in MatrixDecor

MatrixDecor is producent van kwalitatieve modulaire snelbouwsystemen voor standbouw. 100% Made in Belgium. MatrixDecor biedt een uitgebreid gamma systemen, profielen, connectoren, accessoires en afwerkingen tegen een aantrekkelijke prijs.

 

De producten van MatrixDecor worden niet enkel in verkoop maar ook in verhuur aangeboden. Zo vang je makkelijk éénmalige tekorten op en hoef je alle specials niet zelf te financieren. Ondertussen is er een uitgebreide stock van meer dan 6.000 frames met klittenband aan beide zijden, 24.000 connectoren, 2.400 meter losse profielen en 800 lichtarmaturen beschikbaar voor verhuur. Deze stock wordt dagelijks nog uitgebreid.

 

"Wij willen voor onze klanten de leverancier zijn die we zelf nooit gevonden hebben, wij zeggen altijd ja en maken het vervolgens ook waar!", zegt CEO Sven Vanmechelen. "Door onze eigen leverdienst is MatrixDecor is een erg flexibele partner. Er wordt altijd gezocht naar een zo efficiënt en voordelig mogelijke levermethode en extra transportdagen zijn steeds bespreekbaar."

www.matrixdecor.eu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures