Eventmanager moet docenten helpen

Eventmanager moet docenten helpen

"Een nieuwe functie is in opmars op de Nederlandse basisscholen: de eventmanager", dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant moet de nieuwe functie 'de oneindige stroom te organiseren feesten en activiteiten van de docenten overnemen'.

 

De middelen komen van extra geld dat minister Slot beschikbaar stelde om de werkdruk op leerkrachten te verminderen. Na heel wat acties en stakingen van docenten werd voor het schooljaar 2018/2019 155 euro per leerling voorzien en dat geld gaat dus vooral naar extra hulp voor leerkrachten, zo blijkt uit een rondvraag van de Telegraaf. Die extra handjes worden creatief ingezet zoals dus ondermeer door eventmanagers in te schakelen.

 

Op zich logisch, want het aantal evenementen dat een school elk jaar weer organiseert is groot. Susan Mutsaers, één van de nieuwe shool-eventmanagers vertelt in de krant: "Er staan al 25 activiteiten op de schoolkalender. Denk aan Sinterklaas, het kerstfeest, de Kinderboekenweek, de dag van de leraar." Ook de opening van het schooljaar, sporttoernooien, ... staan op haar planning.

Bron: De Telegraaf

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures