Eventmanager moet docenten helpen

Eventmanager moet docenten helpen

"Een nieuwe functie is in opmars op de Nederlandse basisscholen: de eventmanager", dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant moet de nieuwe functie 'de oneindige stroom te organiseren feesten en activiteiten van de docenten overnemen'.

 

De middelen komen van extra geld dat minister Slot beschikbaar stelde om de werkdruk op leerkrachten te verminderen. Na heel wat acties en stakingen van docenten werd voor het schooljaar 2018/2019 155 euro per leerling voorzien en dat geld gaat dus vooral naar extra hulp voor leerkrachten, zo blijkt uit een rondvraag van de Telegraaf. Die extra handjes worden creatief ingezet zoals dus ondermeer door eventmanagers in te schakelen.

 

Op zich logisch, want het aantal evenementen dat een school elk jaar weer organiseert is groot. Susan Mutsaers, één van de nieuwe shool-eventmanagers vertelt in de krant: "Er staan al 25 activiteiten op de schoolkalender. Denk aan Sinterklaas, het kerstfeest, de Kinderboekenweek, de dag van de leraar." Ook de opening van het schooljaar, sporttoernooien, ... staan op haar planning.

Bron: De Telegraaf

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Miraeus Cocktails
Cocktail catering op maat (Delvaux)
Miraeus Cocktails|
01 March 2020

Onze laatste catering is exact 1 jaar geleden. In ieder geval niks om te vieren maar wel een reminder waard.


Voor onze caterings bedenken we cocktails op maat van het event. Niet enkel de cocktails zijn navenant, ook de menukaarten, inrichting en glaskeuze sluiten naadloos aan bij de sfeer van het event. Telkens opnieuw een uitdaging.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Advertenties