Grootste kameelfestival ter wereld breekt Guinness Wereldrecord

Grootste kameelfestival ter wereld breekt Guinness Wereldrecord

Crown Prince Camel Festival - 's werelds grootste kameelsportevenement - zag meer dan 11.000 kamelen deelnemen aan 787 ronden en won een Guinness Wereldrecord als het grootste evenement ooit in zijn soort.

 

Mega-evenementen structuurspecialist, Losberger De Boer heeft voor dit grootste kameelfestival in Saoedi-Arabië de evenement-overlay en tijdelijke infrastructuur geleverd. Uniek voor de evenementenbranche was dat Losberger De Boer de volledige tijdelijke structuur en gebeurtenis-overlay in recordtijd bouwde - slechts acht dagen in de Taif-woestijn in de buurt van Riyadh. Het evenement maakte gebruik van het Delta Double Decker-product van het bedrijf, dat een oppervlakte van 30m x 25m bedekte, samen met een 5m balkon voor het bekijken van kameelraces.

 

Jim Muldoon, managing director van Losberger De Boer Middle East over het succes van het festival: "We feliciteren de organisatoren van het evenement, Crown Prince Camel Festival voor het verbreken van het Guinness World Record. We zijn er trots op geassocieerd te zijn met een iconische gebeurtenis die wereldwijd nieuws heeft gegenereerd. In het Midden-Oosten en de rest van de wereld zien we een stap weg van traditionele canvaszijdige tenten als evenementstructuren en een toenemende vraag naar meer geavanceerde, permanent-uiterlijk structuren. Dit is een specialisatie voor Losberger De Boer."

www.deboer.com/nl-be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties