Chocolate Nation, het nieuwe chocolademuseum in Antwerpen, presenteert zich exclusief op Festivak

Chocolate Nation, het nieuwe chocolademuseum in Antwerpen, presenteert zich exclusief op Festivak

Komende winter opent in Antwerpen, recht tegenover het Centraal Station, de nieuwste attractie van ‘t Stad: Chocolate Nation. Een innovatief belevingsmuseum van ruim 4.000 m2 dat volledig gewijd is aan onze wereldberoemde Belgische chocolade.

 

Een multi-sensorische reis die het verhaal van Belgische chocolade vertelt, bezoekers vele variaties Belgische chocolade laat proeven en zal betoveren en verbazen. “Bij ons ontdek je het verhaal van en de liefde voor Belgische chocolade”, zegt één van de initiatiefnemers Jeroen Jespers.

 

Tijdens Festivak 2018 op 7 & 8 november aanstaande krijgen de beursbezoekers een impressie van de experience, de mogelijkheden voor B2B en master chocolatier Patrick Aubrion vertelt met passie over onze Belgische chocolade. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te proeven.

 

“Chocolate Nation wordt een plek vol belevenissen en verhalen van chocolademerken en chocolatiers. Het geeft een unieke inkijk in de Belgische chocoladetraditie en -innovaties. “Het zal duidelijk worden waarom Belgen met recht trots mogen zijn op hun chocolade en hun cultuur. De hele wereld geniet er tenslotte van,” zegt Jespers. “In het belevingsmuseum begint de bezoeker in de jungle, komt hij in de haven van Antwerpen terecht, ziet hij in een levensgrote, bewegende fantasiemachine hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en ontdekt hij waarom Belgische chocolade zo wereldberoemd geworden is.

 

De exacte openingsdatum blijft nog even geheim, die zal later gecommuniceerd worden. Jespers: “We leggen momenteel de laatste hand aan de afwerking van het belevingsmuseum en nemen daarna de tijd om alles grondig te testen. Vanaf midden november vind je op onze site ook alle details over openingsuren en prijzen. Maar één ding staat al zeker vast: elke Belgische chocoladefan stapt hier binnenkort trots en gelukkig buiten.“ Kan je niet zo lang wachten? Bezoek dan Chocolate Nation tijdens Festivak 2018 op standnummer 257. En beleef als een van de eerste de geweldige Belgische chocolade.

 

Kijk voor gratis ticket op

www.festivak.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties