Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet. We gaan er tegenwoordig vanuit dat er overal internet is, maar toch zijn er nog locaties waar dit niet vanzelfsprekend is. Soms is de aanwezige internet verbinding niet toereikend voor het aantal bezoekers dat wordt verwacht. En soms is er gewoon echt geen internet aanwezig…

 

Vooral bij evenementen die in bbuiten plaatsvinden, is het internet niet altijd aanwezig. KPN Event levert op verschillende manieren toch een oplossing.

 

"Eén optie is een zogenoemde straalverbinding. We plaatsen dan een mast met schotels en maken via de lucht een verbinding met een dichtstbijzijnde KPN toren. Dit is vooral een goede oplossing als er veel bandbreedte nodig is, maar het is wel een relatief kostbare oplossing."

 

Is jouw evenement wat kleinschaliger en is het vooral belangrijk dat de pinautomaten werken en dat de organisatie zelf haar werk kan doen, dan zijn er ook simpelere en goedkopere oplossingen. KPN Event verhuurt 4G routers met datasimkaarten. "Nu zul je denken, 4G is niet betrouwbaar zeker als er veel bezoekers komen. 4G is inderdaad nooit 100% gegarandeerd. Echter kan KPN Event ook routers leveren met meerdere simkaarten. Hierdoor wordt de verbinding meer gegarandeerd, als de ene simkaart net iets minder gebruik heeft, kan de andere simkaart dit opvangen en blijft de verbinding stabieler. Daarnaast is de router uit te breiden met een speciale antenne. Deze heeft een groter bereik en kan ook het signaal van een verder gelegen KPN mast oppikken."

 

KPN Event heeft inmiddels ruime ervaring met deze apparatuur. Deze apparatuur wordt bijvoorbeeld ook ingezet als de vaste verbinding via koper of glasvezel niet op tijd gerealiseerd kan worden. De apparatuur kan in principe dezelfde dag nog geleverd worden!

 

Meer informatie? Bel 030-2551088 of mail kpnevent@kpn.com!

www.kpn.com/zakelijk/grootzakelijk/connectivity/tijdelijk-internet-op-locatie.htm
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties