5 teambuildings die je team winterproof maken

5 teambuildings die je team winterproof maken

De dagen worden korter en de temperaturen dalen... Ja hoor, de winter is op komst! Het sombere weer kan de motivatie van je team makkelijk naar beneden halen. Maar hoe vang je dit op? Met een coole teambuilding activiteit, uiteraard!

 

Teambuilding wordt vaak gezien als een zomerse activiteit. Velen vergeten echter dat de winter het ideale seizoen is om (indoor) je team mentaal en fysiek te versterken. Maar wat is een geschikte winter teambuilding? Hoe zorg je dat de teambatterij weer op 100% komt te staan? "We kozen 5 concepten uit het Winterproof.be gamma die de positive team vibes torenhoog houden tijdens de winter", aldus V-formation.

 

 

1. Megabyte

WARNING! Je bedrijf werd zonet gehackt door Anonymous. Download het antivirus binnen de tijd. Hiervoor zal je moeten samenwerken zoals nooit tevoren. Communicatie, puzzels oplossen en keiharde actie op opblaasbare tracks. Houd jij met je team Anonymous uit jouw bedrijf? Time’s running out!

 

 

 

2. Eskimo Games

Trek een Eskimo kostuum aan en waan jezelf in het koude Noorden. De opperyeti leert jullie als echte Eskimo’s samenwerken in tal van opdrachten. Van speerwerpen tot ijsvissen tot racketshoe parcours en nog veel meer. Jullie krijgen het helemaal onder de knie. Ga samen met je team op bibberend avontuur.

 

 

 

3. Funphobia

Lijdt jouw team aan Funphobia? Hebben ze schrik van fun met anderen? Kies voor een correcte diagnose en genezing door de Fun Doctors. Deelnemers worden onder de loep genomen tijdens verschillende F.U.N. tests. Dit zijn fysieke maar ook cognitieve proeven die bij elke deelnemer een lach op het gezicht zal toveren. Klaar voor knotsgekke xl-proeven?

 

 

 

4. Euphoria

Time to earn your bubbles! Minder teambuilding maar wel de ideale ijsbreker tijdens recepties & drinks. We koppelen jouw event aan challenges. Bij elke challenge vallen er credits te verdienen waarmee je jezelf of je team kan verwennen met drinks & bites. Cheers!

 

 

 

5. Kür T12

Hoe gezond is jouw team? Het belang van een optimaal functionerend team is van essentieel belang om de juiste targets vast te leggen, en te behalen. Laat daarom jouw team op fysiek en mentaal vlak screenen. Na deze analyse wordt jouw team op een T(eam)12 Vitamine kuur gezet met langdurige effecten als gevolg. Are you ready for a bulletproof team?

 

 

 

Helemaal klaar voor een onvergetelijke winter teambuilding? Ontdek meer dan 15 winter teambuilding concepten op:

www.winterproof.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures