'Decor is alles'

'Decor is alles'

Steven Spielberg wist het al; decor is everything. Geef je teambuildings, je meetings met klanten en personeelsfeesten een extra dimensie aan zee. De prachtige zonsondergang en frisse zeewind krijg je er zo bij, maar Meet in Oostende heeft nog heel wat extra in petto.

 

 

Toplocaties

Geef eens een feest op een driemaster. Win je zo de originaliteitsprijs mee. Geen unieker decor dan onze special venues aan zee. Grote evenementen, intieme diners, technologie-congressen en belangrijke meetings, we hebben voor elk event een geschikte locatie. En wees gerust, ze voldoen allemaal aan de laatste vereisten.

 

Ontdek de locaties

 

 

Activiteiten voor iedereen

Iedereen welkom, de leuze van de stad. Geen wonder dat onze activiteitenlijst stevig wat scrollen is. Avontuurjagers vinden hun ding met onze citygames en extreme sporten op het strand, kunstliefhebbers mogen genieten van topstukken en tijdens onze casino-avond haal je eindelijk die innerlijke James Bond boven. Of supporter een avondje mee voor KV Oostende. Leer je collega’s helemaal kennen en bouw aan je team met een teambuilding aan zee.

 

Ontdek de activiteiten

 

 

Buikje vol, oogjes toe

Ook culinair kan Oostende jou, je collega’s en je (potentiële) klanten verwennen. Naast een heel pak VIP-arrangementen op culinaire evenementen, werken de venues vaak samen met topchefs. En wie de stad wil intrekken, vindt de beste vis- en vleesrestaurants. Of ga wat verse garnalen eten op onze vismarkt. Het gamma business hotels garandeert een rustige nacht in een stijlvol decor.

 

Ontdek de restaurants

 

 

Maar de grootste troef, dat is het convention bureau. "Wij staan elke dag klaar om je een onvergetelijke ervaring aan zee te geven. Wil je een pakket op maat, heb je geen zin om zelf alles te organiseren of zit je met vragen rond onze activiteiten, locaties en aanbod? Een adres: info@meetinoostende.be"

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

Advertenties