Kick-off-events, dé formule voor een flitsende start

Kick-off-events, dé formule voor een flitsende start

Het is misschien nog wat vroeg, maar de eindejaarsperiode nadert alweer met rasse schreden. Tijd om alvast even na te denken over hoe jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar zal inzetten.

 

Een kick-off-event is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier.

 

Een leuk event op tijd en stond houdt je medewerkers gemotiveerd en stimuleert de sfeer op de werkvloer. Aan het begin van het nieuwe jaar is een bedrijfsfeest dan ook bijna een must. Het biedt je de kans om je team te bedanken en samen het nieuwe jaar te vieren. Collega’s leren elkaar kennen in een andere setting, met een hapje en een drankje erbij, eventueel zelfs op de dansvloer of tijdens een leuke activiteit. Bovendien is het een ideaal moment om je medewerkers warm te maken voor de doelstellingen van het bedrijf voor het nieuwe jaar.

 

 

Toegankelijk voor elk bedrijf

Voor een geslaagde kick-off heb je eigenlijk niet veel nodig. Een grote vergaderzaal of bijvoorbeeld een mooi aangekleed terras kan een geschikt decor zijn voor je evenement. Uiteraard kan je ook naar een externe locatie trekken. Voeg daar nog professionele catering en wat entertainment bij, en je bent klaar om je personeel te verwennen met het feest dat het verdient en hen te motiveren in een gemoedelijke sfeer.

 

Een kick-off-event mag je niet zien als een eenmalig evenement zonder meer. Betrek de verschillende afdelingen van je bedrijf erbij en integreer het evenement in je marketingplan en algemene doelstellingen van je onderneming. Het logistieke gedeelte kan je uitbesteden aan een eventbureau. Een evenementenbureau zoals Dazzle Events heeft immers veel organisatorische ervaring, goede relaties met cateraars en eigenaars van locaties, en kan heel wat creatieve ideeën aanbrengen. Dazzle Events stemt alle onderdelen van jouw event zodanig op elkaar af dat het plaatje perfect klopt binnen de vooropgestelde targets van het event en bijgevolg ook van je onderneming. Zo hoef je enkel je gasten uit te nodigen en volop mee te genieten van het evenement zelf. Evenementenbureau Dazzle Events doet de rest.

 

Vragen? Zin om samen te brainstormen over jouw kick-off-event? Neem contact met Dazzle Events. Ze helpen je graag verder en maken samen van jouw bedrijfsevenement een groot succes.

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties