Bea World Festival presenteert educatieprogramma 2018

Bea World Festival presenteert educatieprogramma 2018

Het Bea World Festival houd je één keer per jaar op de hoogte van het veranderende landschap van evenementen en live communicatie; een unieke mogelijkheid om van deskundigen en marktleiders te leren, event-cases van wereldklasse live te zien en met vakgenoten en influencers te netwerken.

Op 22 november staat de dag geheel in het teken van live presentaties van de voorgeselecteerde evenementen voor de jury die uit zakelijke eventplanners bestaat. Op 23 november vullen gasten, afhankelijk van specialisatie en behoefte, hun eigen dag in met keuze uit inspirerende keynotes, praktische sessies, onconventionele en interactieve specialistensessies en hands-on workshops.

"Deze gemondialiseerde, digitale wereld verandert voortdurend. Nieuwe technologieën en methoden worden geïntroduceerd en wat we gisteren leerden is vaak al overbodig op het moment dat we dat op ons werk kunnen toepassen. In dit doorgaande proces is het van essentieel belang om ons op het ontwikkelen van creatieve vaardigheden te richten zodat we ons aan deze voortdurend veranderende realiteit aan kunnen passen", verklaart Ilka Dzeik, Senior Partner van het Event ROI Institute en strategisch adviseur van het Bea World Festival. "Wij noemen dit 'Creative Thinking – The Art of Breaking Routines', anderen noemen het innovatie, maar het gaat in principe over het nieuwe verbindingen maken tussen bestaande ideeën. Geïnspireerd op dit thema, willen wij dat deelnemers gemeenschappen opbouwen en manieren vinden om problemen vanuit verschillende perspectieven op te lossen door buiten de kaders te denken en orthodoxe manieren te vermijden, om zo hun evenementen met nieuwe inzichten te kunnen innoveren."

Het Bea World Festival vindt plaats in Coimbra, in het midden van Portugal, van 21 tot en met 24 november 2018.

www.beaworldfestival.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Nationaal evenementenplan Nederland

Nationaal evenementenplan Nederland

Advertenties