Singapore opnieuw beste bestemmingen voor evenementen

Singapore opnieuw beste bestemmingen voor evenementen

Voor het derde opeenvolgende jaar benoemt Cvent Singapore als de beste bestemming voor bijeenkomsten in de regio Azië/Oceanië voor 2018.

 

De lijst werd samengesteld op basis van brononderzoek in het leveranciersnetwerk van Cvent, dat in 2017 wereldwijd meer dan 40 miljoen hotelkamerovernachtingen en $ 14,7 miljard aan zaken bij meer dan 715.000 evenementen omvatte. Singapore, Sydney, Bangkok, Kuala Lumpur, Hong Kong, Shanghai en Melbourne behielden hun plaats in de top zeven. Seoel vergaf zijn plaats in de top tien aan nieuwkomer New Delhi, die de achtste plaats innam, boven Mumbai.

 

De top tien steden in Azië/Oceanië in 2018 zijn:

  • Singapore, Singapore
  • Sydney, Australia
  • Bangkok, Thailand
  • Kuala Lumpur, Malaysia
  • Hong Kong, Hong Kong
  • Shanghai, China
  • Melbourne, Australia
  • New Delhi, India
  • Tokyo, Japan
  • Mumbai, India


"Het is een grote eer om opnieuw erkend te worden als bestemming voor zakelijke evenementen", zei Jeannie Lim, executive director Conventions, Meetings & Incentive Travel van Singapore Tourism Board (STB). "Singapore blinkt uit als een stad die zowel voor zaken als voor ontspanning enorm veel mogelijkheden biedt in een dynamische, bedrijfsvriendelijke omgeving met uitstekende connectiviteit en veiligheid, en een verscheidenheid aan unieke en inspirerende locaties en ervaringen."

Lim benadrukt de veiligheid van Singapore, dat ook een toppositie inneemt in de Gallup's Law and Order Index 2017: "Onze veilige omgeving blijft zakenreizigers en organisatoren van evenementen op zoek naar locaties voor zakelijke evenementen in Singapore vertrouwen geven." 

Singapore is een stimulerende pionier in de MICE-branche in deze regio, aldus STB. Alle kenmerken van een goede gaststad zijn aanwezig: een geweldig ondernemersklimaat, mooie faciliteiten, infrastructuur van wereldklasse, professionele diensten, exclusieve locaties voor evenementen en geweldige attracties in een moderne en unieke Aziatische omgeving, zoals je die nergens anders vindt.

Singapore is een compacte stad dus het is eenvoudig erin te reizen. Hotels, restaurants, zalen, winkels en bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar in de diverse wijken en zijn gemakkelijk te bereiken met het veilige en betrouwbare openbaar vervoer van Singapore. Naast een levendige uitgaanscultuur met restaurants, kunst en entertainment, heeft Singapore ontelbare attracties en een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden voor elk budget.

www.visitsingapore.com/mice/en/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties