Eerste sprekers Festivak 2018 bekend

Eerste sprekers Festivak 2018 bekend

Nog een tweetal maanden tot de deuren van de Nekkerhal Mechelen openen voor de 22eeditie van Festivak: dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Naast de omvangrijke beursvloer met praktische en innovatieve eventoplossingen, is de organisatie achter de schermen druk bezig het lezingenprogramma vorm te geven.

 

Inmiddels kunnen we de eerste sprekers bekend maken, en die mogen er zijn!

 

 

Belgian Pride: Een event waar iedereen zich eigenaar van voelt

Met 100.000 bezoekers is Belgian Pride een van de grootste eendaagse evenementen van België. Elio de Bolle, coördinator Belgian Pride laat zien hoe je zo’n groot evenement in een organisatorisch complexe stad als Brussel. Hoe zet je een evenement neer waar tientallen organisaties en belanghebbenden 'eigenaarschap' over voelen? Elio deelt de dagelijkse uitdagingen.

 

 

Ieperfest: Ruwe bolster, groene (mosh)pit

Ieperfest is niet alleen het oudste outdoor underground festival van Europa. Maar ook een bekende naam over de hele wereld. Het festival biedt ruimte aan een breed scala aan underground bands. De afgelopen jaren is het gegroeid naar een event met ruim 10.000 bezoekers van over de hele wereld. Het is bovendien een van de groenste festivals van het land. Met diverse groene awards op zak.

 

Martijn van de Walle, groenbeleidverantwoordelijke van het event en bezoeker vanaf bijna het eerste uur wijst je met plezier de weg over hoe zij ieder jaar samen met 120 vrijwilligers deze uitdaging aangaan en een indrukwekkend, groen festival neerzetten.

 

Wil je ook leren van concrete cases van collega organisatoren die openhartig vertellen over hun uitdagingen, oplossingen en successen? Meld je dan direct gratis aan voor een bezoek aan Festivak.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures