Eerste sprekers Festivak 2018 bekend

Eerste sprekers Festivak 2018 bekend

Nog een tweetal maanden tot de deuren van de Nekkerhal Mechelen openen voor de 22eeditie van Festivak: dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Naast de omvangrijke beursvloer met praktische en innovatieve eventoplossingen, is de organisatie achter de schermen druk bezig het lezingenprogramma vorm te geven.

 

Inmiddels kunnen we de eerste sprekers bekend maken, en die mogen er zijn!

 

 

Belgian Pride: Een event waar iedereen zich eigenaar van voelt

Met 100.000 bezoekers is Belgian Pride een van de grootste eendaagse evenementen van België. Elio de Bolle, coördinator Belgian Pride laat zien hoe je zo’n groot evenement in een organisatorisch complexe stad als Brussel. Hoe zet je een evenement neer waar tientallen organisaties en belanghebbenden 'eigenaarschap' over voelen? Elio deelt de dagelijkse uitdagingen.

 

 

Ieperfest: Ruwe bolster, groene (mosh)pit

Ieperfest is niet alleen het oudste outdoor underground festival van Europa. Maar ook een bekende naam over de hele wereld. Het festival biedt ruimte aan een breed scala aan underground bands. De afgelopen jaren is het gegroeid naar een event met ruim 10.000 bezoekers van over de hele wereld. Het is bovendien een van de groenste festivals van het land. Met diverse groene awards op zak.

 

Martijn van de Walle, groenbeleidverantwoordelijke van het event en bezoeker vanaf bijna het eerste uur wijst je met plezier de weg over hoe zij ieder jaar samen met 120 vrijwilligers deze uitdaging aangaan en een indrukwekkend, groen festival neerzetten.

 

Wil je ook leren van concrete cases van collega organisatoren die openhartig vertellen over hun uitdagingen, oplossingen en successen? Meld je dan direct gratis aan voor een bezoek aan Festivak.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties