TOP 10 duurste evenementen ooit

TOP 10 duurste evenementen ooit

Een Indiase miljardair had kennelijk geen zin in een traditionele teambuilding. Voor hem mag het iets extravaganter. Hij trakteerde zijn 3500 werknemers op een luxueuze incentive naar Istanboel van maar liefst 10 miljoen dollar!

 

Het gezelschap bezocht verschillende hotspots zoals Topkapi Palace en de Hagia Sophia. De 10 van duurste hotels van Istanbul werden gereserveerd en de medewerkers maakten privé zeiltochten op de Bosphorus. Dat is niet alles, de werknemers kregen ook 285 dollar per persoon zakgeld. Goed voor nog eens 1 miljoen dollar. De Vereniging voor Turkse Reisagentschappen (TURSAB) en het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme zouden de uitstap van een week georganiseerd hebben. Wie de gulle gever precies is werd niet bekend gemaakt.

 

Met het prijskaartje van 10 miljoen dollar zou dit bedrijfsevenement op de 6de plaats van deze ranglijst met duurste evenementen ooit komen:

 

Bron: Hurriyet, Quotenet, Axed

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Xavier Daeseleire [Kosmopolitan]
Expert|2018-09-03 - 10:05u

Wij zijn fier te melden dat we juist ook de top-10 zouden gehaald hebben met de organisatie van een 10-sterren diner gevolgd door een exclusieve show aan de hand van Dragone in het Hofburg Paleis te wenen, gerealiseerd in september 2007 voor een bedrijf uit de financiële sector!
Bij interesse, graag een e-mail naar xavier@kosmopolitan.be en komen we het beeldverslag graag tonen ...

Miraeus Cocktails
Nieuwjaarsdrink Antwerpse chemiereus
Miraeus Cocktails|
24 February 2021

Voor een Antwerpse chemiereus mochten we een nieuwjaarsfeestje organiseren. De opdracht was duidelijk: zorg ervoor dat ons personeel plezier beleeft.


In samenwerking met Antwerps entertainer Kristof Carpentier koppelden we een live optreden aan de live cocktailworkshop.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Painting with Light en NEP Belgium lanceren 'Digital Event Expo v2' met live studio streaming

Painting with Light en NEP Belgium lanceren 'Digital Event Expo v2' met live studio streaming

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Advertenties