Kies de juiste mobiele (m)cocktailbar voor je event

Kies de juiste mobiele (m)cocktailbar voor je event

Je neemt deel aan een beurs of je organiseert een event of drink bij je op kantoor? Dorst hebben de aanwezigen altijd, een mobiele bar is dan een schitterende oplossing. Maar welke (m)cocktailbar kies je best?

 

Je kent Grunewald.bar waarschijnlijk van zijn heerlijke (m)cocktails en gin-tonics aan betaalbare prijzen. Peter investeerde de laatste tijd ook in verschillende mobiele (m)cocktailbars en/of gin-tonics bars. Het voordeel van deze service is dat je bij één leverancier alles samen bestelt.

 

 

1m² mobiele gin-tonic bar

Peter biedt verschillende bars aan. De 1m² mobiele gin-tonic bar is de ideale oplossing wanneer je weinig ruimte hebt op je beursstand en je bezoekers toch een lekker drankje wil aanbieden. Heb je wat meer plaats, ga dan voor de cocktailbar van 3 m² met ledverlichting. De kleur van de lampjes kun je aanpassen aan de sfeer, de snel op te bouwen bar vormt het ideale plekje waar je gasten even kunnen verpozen en een cocktail nuttigen tijdens een party op kantoor of op een beurs.

 

 

 

Palletbar

Heb je meer ruimte, en wil je deze fraai invullen, dan stelt Peter zijn palletbar voor. Deze is vervaardigd uit steigerhout en kan opgesteld worden met afmetingen van 2 tot 7 meter. Het is een functioneel geheel, ideaal wanneer er op korte tijd veel (m)cocktails of gin-tonics moeten geserveerd worden aan een groot aantal gasten.

 

 

Het neusje van de zalm

Dat is Peters volledig mobiele (m)cocktailbar van 10 m².Een echte eyecatcher, geschikt voor een tuinfeest, een evenement op het bedrijf, een roadshow of festival. De bar is bovendien makkelijk transporteerbaar, vlug opgebouwd en helemaal uitgerust om heerlijke (m)cocktails en gin-tonics in te maken en uit te serveren.

 

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je 'relax and have a drink!'

 

Interesse? Vraag vrijblijvend een voorstel via:

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kelly ter Bogt
Kelly ter Bogt
New|2018-12-09 - 21:25u

Zou u mij misschien een offerte kunnen sturen van de mobiele gin-tonic bar van 1m2?

Lees ook

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Advertenties