Nieuwe fabrikant modulaire standbouwprofielen

Nieuwe fabrikant modulaire standbouwprofielen

We kennen allemaal de kadersystemen met gaten voor snelle standbouw. MatrixDecor trekt als nieuwe speler de markt open.

 

MatrixDecor biedt een uitgebreid gamma kadersystemen en profielen aan voor modulaire standenbouw. Deze nieuwe speler trekt de markt verder open. En je weet wat de wet van vraag en aanbod doet met de prijs, …

 

De producten van MatrixDecor zijn ontworpen rekening houdend met opmerkingen en bevindingen van ervaren standenbouwers. Duurzaamheid is voor het bedrijf dan ook erg belangrijk. Door de materiaalkeuzes en assemblagemethodes hebben de producten een veel langere levensduur waardoor het rendement van de aankoop hoger ligt.

 

Ook voor alle onderdelen voor een snelle en gereedschapsloze montage van modulaire wanden kun je bij MatrixDecor terecht.

 

 

Combineerbaar met bestaande systemen

Het systeem is combineerbaar met andere systemen. Behoorlijk wat gebruikers in België en Nederland gaven MatrixDecor al hun vertrouwen. Het bedrijf werkt volgens het EFQM model. Het neemt opmerkingen van klanten en gebruikers steeds in acht om zo de producten en het productieproces verder bij te schaven. Sven Vanmechelen, CEO, zegt daarover: "MatrixDecor wil een volwaardige partner zijn die kwalitatieve, duurzame en op tijd geleverde producten aanbiedt tegen een correcte prijs."

 

 

Ook verhuur mogelijk

Daarnaast biedt MatrixDecor zijn producten ook aan in verhuur. Zo kun je gemakkelijk eenmalige tekorten opvangen en hoeft je niet alle specials zelf te financieren. En een groot project op de planning? Ook dat is geen probleem want MatrixDecor beschikt over een grote stock.

 

Meer info? Check:

www.matrixdecor.eu
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties