'Safety First' op Festivak 2018

'Safety First' op Festivak 2018

Op 7 & 8 november 2018 vindt, in de Nekkerhal Mechelen, de 22e editie van Festivak plaats. Dé vakbeurs voor de evenementensector. Tijdens deze editie staat het thema ‘Safety First’ centraal. Met dit thema worden alle mogelijke facetten van veiligheid belicht en hoe deze impact en relevantie hebben voor de eventsector.

 

Er is er niet alleen aandacht voor de fysieke veiligheid rondom evenementen. Maar ook de veiligheid van jouw digitale organisatie. Hoe optimaliseer je de veiligheid van je website, klantdata en apps? Op de uitgebreide beursvloer van Festivak en in het inhoudelijke programma leer je er alles over. Compleet met bruikbare tips en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

 

 

5 redenen waarom óók jij Festivak niet mag missen:

  • Festivak is al 22 jaar de toonaangevende vakbeurs op evenementengebied en dé ontmoetingsplaats voor professionals uit de eventsector.
  • Ruim 250 toonaangevende leveranciers presenteren zich op de beursvloer om hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek. Ze delen er hun kennis en ervaringen.
  • Interessant lezingenprogramma in verschillende zalen met bijdragen van experts en verhalen uit de praktijk
  • Kom in contact met diverse branche-, belangenorganisaties en media-partners zoals je favoriete eventplatform eventplanner.be :-)
  • Ontmoet en netwerk met collega’s uit de hele evenementenbranche

Festivak is een ‘must visit’ voor organisatoren van evenementen, marketing professionals, productmanagers en vertegenwoordigers vanuit de publieke organisaties.

www.festivak.be/nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures