Leuk én leerrijk: organiseer eens een slipcursus als teambuilding

Leuk én leerrijk: organiseer eens een slipcursus als teambuilding

Ben je op zoek naar een originele teambuilding? Heb je al eens gedacht aan een slipcursus? Jesco Auto Training uit Puurs organiseert interessante en leuke activiteiten rond verkeersveiligheid en rijvaardigheid voor bedrijven en eventorganisaties.

 

Daarbij zijn verschillende formules mogelijk. Kennismaken met de verschillende aspecten van wagencontrole kan tijdens een hele of een halve dag of een avondactiviteit. De focus ligt naast het leren van ervaren professionals ook op de ervaring, de beleving en de emotie. Jesco Auto Training heeft moderne 'proving grounds' centraal gelegen aan de A12 tussen Brussel en Antwerpen. Er staat een aangepast wagenpark voor je klaar uitgerust met de modernste veiligheidssystemen. Je kan met een klein team komen teambuilden, maar er zijn ook formules geschikt voor groepen tot 100 personen.

 

 

Nog meer plezier

Deze rijvaardigheidsactiviteiten kunnen aangevuld worden met een spannend wedstrijdje karting, een race simulatoren-doop, een helikoptervlucht, ... En natuurlijk wil de innerlijke mens ook wat: bij Jesco kan men genieten van uitgebreide buffetten of heerlijke BBQ's verzorgd door de chefs van het huis.

 

 

Drivers Safety Improvement Program voor bedrijven

Naast deze evenementiele aanpak verzorgt Jesco Auto Training School een hele reeks professionele opleidingen en begeleidingssessies. Het Drivers Safety Improvement Program wordt op maat van bedrijven uitgewerkt. Jesco beschikt bijvoorbeeld over een camerasysteem met computer, die de chauffeur en zijn traject in beeld brengt en het rijgedrag analyseert. Bedrijven zoals Mazda en Ecolab doen een beroep op deze dienstverlening omdat hun bestuurders zo zélf ondervinden hoe ze veiliger kunnen rijden.

 

Interesse? Meer info vind je op:

www.jesco.be

Bron: Foto: dennisnoten.com

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties