Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

Dansende fonteinen, een heuse waterval of een vijver met spuitende waterlelies? Watereffecten hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde maar zorgen ook voor verkoeling.

 

De nieuwe watervallen van 7theaven hebben een afmeting van 2 meter breed en zijn koppelbaar tot 4 meter waardoor je een spectaculair watereffect creëert dat ook nog eens volledig DMX stuurbaar is. Deze watervallen zijn dus ideaal om je evenement een Jungle of Indiana Jones thema te geven.

 

Wil je nog meer bewegende elementen in je decoratie verwerken, dan zijn DMX gestuurde fonteinen een ideale keuze. Deze fonteinen met geïntegreerd LED-licht kunnen als drijvend element op een vijver gebruikt worden maar ook een opstelling met modulaire bassins is mogelijk.

 

 

Mist

Het mist en verneveling systeem van 7theaven tovert niet enkel 'uit het niets' een mooi en feeëriek mistgordijn maar de extreem fijne waterdruppels zorgen ook voor een verfrissenfe nevel zonder dat de bezoekers helemaal doorweekt naar huis moeten. Dit systeem kan verwerkt worden in bestaande decors maar 7theaven kan het ook als vrijstaande truss structuren voorzien. "Natuurlijk zijn deze systemen van de allernieuwste filters voorzien zodat de bezoekers in alle veiligheid verfrist worden."

 

"Een gloednieuwe variatie hierop zijn de LED cooling balls. Deze lichtarmaturen zijn uitgerust met 248 individueel aanstuurbare LED pixels en combineren het mist systeem met een exclusief lichteffect. Hierdoor zijn de LED cooling balls gegarandeerd de eye-catchers op uw evenement en dit zowel in- als outdoor", aldus 7theaven.

 

 

Waterscherm

Het watergordijn en waterscherm van 7theaven zijn dan weer 2 totaal andere oplossingen die voor afkoeling zorgen en daar bovenop ook nog eens uitermate geschikt zijn om video of lasers op te projecteren. Het watergordijn kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en kan perfect als projectiescherm gebruikt worden waardoor logo's en productvideo's echt tot leven komen.

 

Nog indrukwekkender is het waterscherm van 27 meter breed en 9 meter hoog waarop 7theaven, in samenspraak met de klant, een volledige licht-, laser- of videoshow kan projecteren. Deze beelden krijgen door de projectie op het water een oogverblindende 3D look. Combineer dit met andere vuur-, pyro- of rookeffecten en je bezoekers praten nog jarenlang na over jouw evenement.

 

Meer info over deze special effects en event decoratie vind je op:

www.7theaven.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures