Evenementenbureau over te nemen

Evenementenbureau over te nemen

Altijd al je eigen eventbedrijf willen runnen? Dan is dit je kans! Als je Organization Services uit Meise/Brussel overneemt, dan start je onmiddellijk met een origineel aanbod aan evenementen én een mooi klantenbestand.

 

Organization Services organiseert thema-events met allerlei artiesten. Het bedrijf van Sonia Neefs is gespecialiseerd in de organisatie van Breugel avonden, Belgische folklore en een speciale ontdekkingstocht 'Brussel proeven'. Ook voor middeleeuwse feesten (volksspelen en kostuums inbegrepen), roofvogel demonstraties, Venetiaanse opera of 1001 nachten thema's is Organization Services al jarenlang de referentie in de evenementenbranche. Je bent er aan het juiste adres voor incentives, privéfeesten en andere evenementen.

 

Na 25 jaar is de BVBA over te nemen aan een redelijke prijs. Sonia kijkt reikhalzend uit om haar zorgvuldig opgebouwd bedrijf en trouwe klanten in nieuwe, bekwame handen achter te laten. Ben je een starter? Dan kun je bij overname, indien gewenst, rekenen op begeleiding.

 

Interesse? Neem al een kijkje op onderstaande website. Voor meer informatie, contacteer Sonia Neefs op het nummer 0475.36.59.10.

www.organization-services.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Genieten van een dagje uit met de Willys jeep
Rent-A-Willys|16 July 2020

Klein is fijn ! Grote events zijn helaas momenteel niet aan de orde maar de kleine vermakelijkheden zijn dat des te meer. Boek één van onze 'Warbird routes' en geniet van de rit met een willys jeep. We trekken de velden in en ontdekken plaatsen en crashsites die dateren uit WO2 waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet afwist.

Een ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures