Een zorgeloze eventzomer met Amplo

Een zorgeloze eventzomer met Amplo

Voor organisatoren van en werknemers op events is de zomer een boeiend en drukbezet seizoen. Tijdelijke projecten en festivals volgen elkaar op en vaak werk je door met beperkte onderbreking. Het goede nieuws? Als je via Amplo werkt, hoef je daar niet te hard over na te denken. Je kan werken met de vrijheid van een freelancer en de bescherming van een werknemer.

 

Drie concrete suggesties om in het achterhoofd te houden:

 

 

The student vibe

Aan de slag als student tijdens de zomervakantie? Studenten in dienst nemen op je event? Topplan! Studenten zijn gemotiveerde, flexibele en voordelige werknemers en als student kan je een extraatje bijverdienen en heel wat ervaring opdoen in een bloeiende sector. Bij Amplo zorgen we voor uitgebreide informatie en correcte verloning. Houd wel altijd rekening met de beperkingen op studentenarbeid.

 

 

See the world

Aarzel niet om een job op een event in het buitenland aan te nemen. Nieuwe mensen leren kennen en wat van de wereld zien, kan je horizon alleen maar verbreden. Toeren met een event of bijklussen op één van de talloze Europese festivals is geen probleem wanneer je je via Amplo laat verlonen.

 

 

Party fever

Werken op een feestdag is in de eventsector geen uitzondering. Integendeel, de dagen waarop de doorsnee werknemer een dag vrij heeft, zijn dé momenten om een evenement op touw te zetten. Zeker doen dus, Amplo neemt de administratie wel op zich.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures