Hoe begin je aan je eigen in-house salon?

Hoe begin je aan je eigen in-house salon?

"Steeds meer bedrijven overwegen de grote vakbeurzen links te laten liggen, en te kiezen voor een meer persoonlijk, in-house salon met een selecte groep van partners. Maar hoe begin je daar aan?"

 

Jeroen Van de Velde, organiseerde met zijn agentschap BEVAS Events, de BEA awards. Hij getuigt over zijn samenwerking met AS Technology. "Al jarenlang is AS Technology een partner van de BEA Awards. Ook voor de twintigste editie, die begin mei in ICC Gent werd georganiseerd, leverde het team van AS Technology opnieuw mooi werk."

 

"AS Technology zorgde voor de structuren, de doeken en de technische ondersteuning van de standen van de verschillende cateraars - een product dat de naam Conceptline meekreeg. Zo kreeg elke cateraar, tijdens de BEA Catering Awards, een proper afgewerkte ruimte ter beschikking, die hij vervolgens naar eigen voorkeur en stijl kon inrichten."

 

 

Mini-beurzen

Dit soort 'mini-beurzen' zijn onze specialiteit, zegt Juul Van Gils van AS Technology. "Grote vakbeurzen laten niet altijd toe om je boodschap goed over te brengen. Daarom kiezen heel wat bedrijven ervoor om zelf een meer persoonlijk initiatief op touw te zetten. Het enige wat hen ontbreekt is de kennis hoe je zo’n beurs moet organiseren en hoe je hierover moet communiceren. Wij zijn jouw partner en staan mee garant voor je eigen geslaagde beurs."

 

AS Technology heeft al heel wat standenbouwers en beursorganisatoren als klant. "Met 25 jaar ervaring in dit segment weten we hoe je een beurs moet opbouwen. We evolueerden van een zuivere technische partner naar een algemene logistieke partner met kennis van beursstanden. Naast structuren en technische ondersteuning beschikken we ook over gespecialiseerde software die het administratieve werk van een beurs verlicht. Zo wordt je persoonlijke in-house beurs zeker een succes."

 

Je ontdekt hier alles over de Conceptline:

www.astechnology.eu/about-us/services/concept-line/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures