Mini McDonalds voor op je feestje? Het kan

Mini McDonalds voor op je feestje? Het kan

Ga jij graag naar McDonalds, maar hou je niet van drukte? De keten introduceert een mobiel restaurant, waarin maximaal vijf gasten kunnen eten. 

 

Liever geen last van smakkende mensen die naast je zitten te eten, of kinderen die luid roepend achter ballonnen aan rennen? McDonalds laat deze zomer een verplaatsbaar mini-restaurant heel Nederland rondreizen. Liefhebbers kunnen online laten weten waarom de 'McDonald's For You' naar een bepaalde plek kan komen. Dat kan bij je op het bedrijf, op een favoriet plekje op het strand, maar ook gewoon bij je thuis voor een feestje in de achtertuin.

 

 

McDonalds beslist wel zelf op welke aanvragen het zal ingaan. Gaan ze in op jouw aanbod, dan krijgen vijf mensen die dag exclusief toegang tot het restaurant. De eerste plek waar de kleine McDonald's is neergestreken, is het waddeneiland Terschelling, zo is te zien in bovenstaand promofilmpje. Normaal moeten de bewoners van hun eiland af om naar McDonalds te kunnen, maar voor één keer komt het restaurant naar hun toe.

 

Een sterk staaltje live communicatie!

Bron: HLN 20/7 via License2publish

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

 • Novice

  Het zou super zijn als de kleine MC Donalds op het verjaardagsfeestje zou staan bij ons in de tuin (groot genoeg) tijdens het verjaardagsfeestje van mijn zoon en dochter (13 jaar - tweeling)
  Daarbij wonen we in Vaals (hoogste punt van Nederland) en dat zou toch echt geweldig zijn:
  MC Donalds letterlijk en figuurlijk aan de top van Nederland!

  Danny Vermeeren ( 2018-06-25 - 08:08u )

 • Novice

  Heel tof concept!

  Jennifer Hielkema [Gemeente Den Haag] ( 2018-06-25 - 09:24u )

 • Novice

  Zal dit ooit naar België ook komen? Dat zou leuk zijn.

  Sandra Heureux ( 2018-06-25 - 20:30u )

 • Novice

  Graag wil ik de mobiele Mac Donalds uitnodigen bij ons bij een zorg instelling met mensen met een hersenaandoening! deze mensen zijn zelf niet meer in staat om nog een Mac Donalds te bezoeken, ivm te veel prikkels! De groep bestaat uit 17 bewoners waarvan er zoizo 1 daarvan vroeger heel veel naar de Mac heeft gefietst. Binnenkort wordt deze jongeman 34 en het zou natuurlijk een onvergetelijk geweldig cadeau voor hem zijn en zijn mede bewoners! Graag Heel Graag maken wij plaats voor deze geweldige mobiele Mac Donalds, zie graag u reactie tegemoet. Mac Donalds komt je tegemoet!! M.v.g Carolinda

  carolinda rombouts ( 2018-07-03 - 16:06u )

 • Novice

  Even voor alle duidelijkheid: je kandidaat stellen via een comment op dit artikel heeft niet veel zin. In het filmpje wordt een url vermeld. Surf naar die site en daar kun je je kandidaat stellen.

  Kevin Van der Straeten [Pink Minds Media] ( 2018-07-03 - 16:11u )

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures