beMatrix bekroond als 1e Belgische firma met 'European Business Award'

beMatrix bekroond als 1e Belgische firma met 'European Business Award'

beMatrix, aanbieder van modulaire standenbouwsystemen, is uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen € omzet) tijdens de grote Europese finale in Warsau, Polen. In het 11-jarig bestaan van de European Business Awards is beMatrix trouwens de 1eBelgische firma die met deze award gaat lopen, uniek!

 

Meer dan 450 Europese bedrijfsleiders verzamelden in Warschau (PL) voor een 2 daags event met politici, ambassadeurs & academici om uit te maken wie met de hoogste onderscheiding huiswaarts ging. Het 'Eurosong voor bedrijfsleiders & CEO's' noemde de organisatie het in hun openingsspeech, maar dan zonder voting systeem & met een geloofwaardig en indrukwekkend team van juryleden.

 

De selectieprocedure startte midden vorig jaar met meer dan 112 000 bedrijfsdossiers uit 34 landen. 2898 firma's werden in December 2017 opgenomen in de 'Ones to Watch' lijst & na een verdere beoordeling door een onafhankelijke jury werden 289 bedrijven in Europa beloond met de titel van Nationaal Winnaar & finalist in hun categorie. beMatrix werd uiteindelijk uitgeroepen tot één van de 13 winnaars omwille van de sterke, maar stabiele financiële groei & inzet op het gebied van R&D & het belang van 'sustainability' in de ontwikkeling van productgamma & dagdagelijkse werking binnen het bedrijf.

 

Adrian Tripp, CEO of the European Business Awards: "beMatrix behoort tot de top in 'business excellence' in hun specifieke sector. Ze zijn een krachtig voorbeeld van het groeipotentieel voor andere Europese bedrijven in de huidige zeer concurrerende internationale markt. Ze verdienen dit succes!"

 

beMatrix telt nu wereldwijd meer dan 140 werknemers en de ambitie is om in 2018 een geconsolideerde omzet van 40 miljoen euro te realiseren, met een productie van 140.000 kaders per jaar.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures