Zin in een Caribische BBQ in magische sferen?

Zin in een Caribische BBQ in magische sferen?

Heerlijk geurende gerechten van de grill in een ongedwongen festivalsfeer, zomerse drankjes, spetterende entertainment en spectaculaire (en gloednieuwe!) attracties om samen met collega’s te beleven. Dat zijn de ingrediënten voor een spetterende avond tijdens Thrill & Grill Party in Attractiepark Toverland op vrijdag 7 september 2018. "Het belooft weer een topavond te worden!", zegt Tamara Thijssen van Toverland.

 

De Thrill & Grill Party is al meerdere jaren een succesvol concept gebleken. Tamara licht toe: "Bij Toverland kunnen events georganiseerd worden variërend van 50 tot 10.000 gasten. Voor bedrijven met een kleiner aantal medewerkers is het vaak lastig om een bijzonder feest te organiseren. Organisatorisch gaat er natuurlijk veel tijd in zitten en het is vaak ook een kostbare aangelegenheid om bijvoorbeeld entertainment en catering in te huren. Speciaal voor deze bedrijven organiseren wij daarom de Thrill & Grill Party. Het is een themafeest in Caribische stijl volgens een all inclusive concept en is geschikt voor alle groepsgroottes. Onze gasten kunnen dus genieten van lekker eten en drinken en swingen op zomerse muziek, in combinatie met spetterend entertainment én diverse exclusief geopende attracties."

 

 

Nieuwe werelden

Attractiepark Toverland ondergaat momenteel een grootse metamorfose. Vanaf 7 juli opent het Noord-Limburgse attractiepark twee nieuwe werelden: het idyllische entreegebied Port Laguna en het mysterieuze themagebied Avalon. Eyecatcher van dit themagebied is de spectaculaire nieuwe wing coaster Fēnix. "Bij dit type achtbaan hangen de karretjes naast de rails, waardoor er een unieke vliegervaring gecreëerd wordt", vertelt Tamara. "Fēnix is maar liefst veertig meter hoog, gaat drie keer over de kop en heeft een topsnelheid van 95 km/u. Daarnaast openen we ook nog de boatride Merlin’s Quest, waarin bezoekers op zoek gaan naar Tir na nÓg, de bron van het eeuwig leven. Dat mogen onze gasten tijdens de Thrill & Grill Party natuurlijk niet missen, dus speciaal voor hen openen we beide attracties voor een heerlijk ritje in de avonduren. Superleuk om dat samen met je collega’s te kunnen ervaren!"

 

 

Zijn jullie erbij?

Dit jaar vind de Thrill & Grill Party plaats op vrijdag 7 september, van 20.00 uur tot 01.00 uur. “De inschrijvingen lopen al volop binnen, maar we hebben nog plek voor bedrijven die ook willen deelnemen aan deze gezellige geheel verzorgde avond. Het belooft in ieder geval ook dit jaar weer een groot feest te worden!”

 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark Toverland.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties