Unieke overnachting in het hart van het Wildpark

Unieke overnachting in het hart van het Wildpark

Ga totaal out of the box op je volgende teambuilding en probeer de nieuwe bijzondere overnachtingen van het Domein van de Grotten van Han uit. Breng de nacht door naast de beren in de Pelsjagershut of tussen de bomen in de gloednieuwe Tree Tents!

 

Het nieuwe seizoen brengt een prachtige trend met zich mee: slapen op de meest indrukwekkende plaatsen in de volle natuur. En wat voor een betere plek dan het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han, met zicht op de dieren die in de open vlakte ronddartelen?

 

De Pelsjagershut kende je wellicht al? Een tiental mensen kunnen er naast de beren slapen in een comfortabele hut. Maar vanaf dit jaar kun je ook in de nieuwe Tree Tents vertoeven: gezellige tenten hangend tussen de bomen! Reken 2 volwassenen per tent en 6 tenten in totaal, dus zo'n 12 volwassenen kunnen gelijktijdig in deze nieuwe Tree Tents overnachten. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met de Pelsjagershut, zodat er in totaal zo'n 24 mensen in het hart van het Wildpark een onvergetelijke nacht samen kunnen doorbrengen!

 

Geniet overdag van één of meerdere leuke activiteiten naar keuze (exclusief bezoek van het Wildpark en/of van de Grot, Parcours Speleo, ...): je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je perfecte evenement. 's Avonds geniet je samen met je collega's van een welverdiende heerlijke barbecue bij de Pelsjagershut, met uitzicht op de beren.

 

Durf je je medewerkers een onvergetelijke dag en nacht te bezorgen? Neem meteen contact op voor meer info:

www.grotte-de-han.be/nl/bijzondere-overnachtingen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures