t-heater wordt Amplo

t-heater wordt Amplo

Meer dan 15 jaar lang was t-heater een sterke vertegenwoordiger binnen de creatieve markt. Hun expertise op het vlak van personeelsadministratie in de audiovisuele sector en de entertainmentindustrie (podiumkunsten, evenementen, festivals, ...), is ongeëvenaard. Als trouwe partner denken ze actief mee na over de vraagstukken die bij hun klanten op tafel liggen.

 

De terminologie en het imago van t-heater dekten al lang de lading niet meer... Daarom wordt hun stijl dan ook sterk aangepast, met als duidelijkste verandering een nieuwe naam: Amplo.

 

 

Expertise in de kijker

Recent werd moederbedrijf t-groep overgenomen en zorgde een kersverse directieploeg voor een frisse wind van innovatie. Met een nieuwe naam, een nieuwe look en een aangepast uitgebreider aanbod is Amplo nu een aparte, onafhankelijke divisie, en niet langer onderdeel van t-interim. Doorheen de jaren groeide Amplo uit tot een HR-partner voor de brede creatieve sector, een heel ander concept dan het klassieke Sociaal Bureau voor Kunstenaars. Natuurlijk zullen de SBK-contracten niet verdwijnen. De sterke punten van het oude merk – zoals nabijheid, maatwerk en vakkennis – zijn enorm waardevol en blijven meer dan ooit aanwezig in de organisatie.

 

 

 

 

Wat betekent Amplo?

Op zich heeft Amplo geen betekenis, maar het wil wél iets zeggen. De naam werd afgeleid van amplifyen employment. Want dat is wat Amplo wil doen: tewerkstelling versterken, door ondersteuning te bieden aan de creatieve sector in zijn geheel en aan individuele werknemers in het bijzonder. Ook visueel maakt het ietwat oubollig grafisch imago plaats voor een kleurrijk merk dat nauwer aansluit bij de sectoren waarbinnen Amplo actief is.

 

Uiteindelijk vormden inhoudelijke veranderingen de aanleiding voor de rebranding. Achter de schermen wordt al twee jaar hard gewerkt aan een reeks nieuwe projecten en software om flexibele oplossingen te bieden voor een sector die constant in transitie is. Amplo is nu een zogenaamde one stop shop met een breed arsenaal aan 'HR-maatwerk', stuk voor stuk doordacht onderbouwd en voorafgegaan door uitgebreide juridisch-fiscale aftoetsing. Zo zijn er in-housediensten, HR-management, een ethische toepassing van artikel 1bis, duaal werkgeverschap,projectcontracten en outsourcing, invulling van vacatures, productieassistentie op sets, ondersteuning rond het kunstenaarsstatuut, advies over werken in het buitenland en arbeidsvergunningen, ...

amplo.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Advertenties