Een drukwerkoplossing voor uitstellers?

Een drukwerkoplossing voor uitstellers?

De tijden dat je flyers en affiches alleen kon bestellen bij de drukker om de hoek is al lang voorbij. Bedrijfsleiders en managers van alle generaties bestellen hun promotioneel drukwerk tegenwoordig in enkele kliks online. Dat is niet nieuw, maar toch lijkt er de laatste jaren een heuse 'boom' aan online drukwerk te zijn geweest.

 

De redenen hiervoor zijn evident. Nieuwe technologieën, grotere volumes en betere machines maken dat drukwerk de laatste jaren ontzettend goedkoop is geworden. Betekent dat dan ook dat de kwaliteit gestaag achteruit ging?

 

Kwalitatieve productie in Brugge

Voor online drukkerij Flyer.be is minder kwalitatief drukwerk ondenkbaar. Ze zijn marktleider in Belgische productie van drukwerk en reeds 15 jaar bezorgen ze zowat alles wat bedrukt kan worden: flyers, affiches, visitekaartjes maar ook vlaggen, banners, magazines, roll-ups, balpennen, ...

 

Makkelijk online drukwerk bestellen, aan betere prijzen? "Ja, maar inboeten aan kwaliteit of service? Absoluut niet. Je drukwerk moet onberispelijk zijn en je moet bij je drukker terecht kunnen voor advies", zegt CEO Ahmed Hilami. "Of het nu online besteld wordt of via persoonlijk contact in één van onze Flyerstores maakt voor ons niets uit. We hebben een eigen productie in Brugge en 40 jaar ervaring in druktechnieken. Daarnaast biedt ons salesteam een persoonlijke service en offertes op maat voor bijzondere producten, maar ook voor postbedeling bijvoorbeeld. Bij ons krijg je de service en kwaliteit van een klassieke drukkerij met de prijzen en het gemak van online bestellen."

 

 

Een printer zoals bij je thuis, maar groter en sneller

Om nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen van evenementenorganisatoren, zonder aan kwaliteit in te boeten, zijn ze bij Flyer.be vervolgens op zoek gegaan naar een machine die goed is in snel, goedkoop en kwalitatief drukken. "De HP12000 Indigo is een innovatief staaltje moderne wetenschap. Van flyers tot canvassen tot boeken, deze machine doet het allemaal net zoals je printer thuis. Digitaal dus, maar de kwaliteit is even hoog als bij een offset druktechniek." Door de aankoop van deze machine belooft Hilami dat veel prijzen omlaag kunnen en dat het drukwerk ook sneller geleverd kan worden dan voordien.

 

 

Kan je dus last-minute flyers en affiches bestellen bij Flyer.be?

Volgens Ahmed Hilami wordt dat nog eenvoudiger. "Je kon al flyers en affiches bestellen, die de volgende dag worden geleverd, maar dat was nogal aan de dure kant. Vanaf juni 2018 gaan we onze prijzen nog kunnen verlagen, met een onevenaarbare kwaliteit in België."

 

 

 

Met de code EVENTPLANNER krijg je 10% kortingop je eerste bestelling, geldig t.e.m. 15 Augustus 2018, met een maximumkorting van € 500.

 

Ontdek hier alle producten van Flyer.be

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Advertenties